Зодиакалните знаци, които Луната променя до неузнаваемост

3623
Зодиакалните знаци, които Луната променя до неузнаваемост
Снимка: Pixabay

Хората реагират по различен начин на промените във фазите на Луната, попадайки под нейната енергия. Луната  е дама с променлив характер: много от нашите успехи и неуспехи зависят от новолунието, пълнолунието, нарастващите или намаляващите фази. Оказва се, че енергията на спътника на Земята е способна коренно да промени характера и поведението на хората, които познавате и понякога ги превръща в един вид върколаци. За такива хора казват, че дори майка им не ги разпознава.

Кои знаци са най -податливи на влиянието на Луната?

Лъв

Обикновено категоричните Лъвове изведнъж осъзнават, че всичко наоколо е много по-просто, отколкото са си мислили преди, и започват да се държат по определен начин. Те правят познанствата по-лесно, сприятеляват се и дори - о, ужас! - прощават на враговете.

Овен

Обикновено импулсивните Овни се превръщат в предпазливи хора. Отрицателните емоции изчезват, те се заменят с лекота в отношенията и възприемането на света. Внимание и разсъдливост, обикновено нехарактерни за тази зодия, се проявяват в работната сфера, както и в бизнеса и харченето на пари. Овенът, „прикован“ от Луната, определено няма да бяга да харчи бониса за залози и няма да се включва в съмнителни бизнес проекти.

Рак

Ракът изведнъж започва да лъже безогледно. Луната го лишава от искреността. Ракът по принцип е най-податлив на влиянието на небесното тяло. Достатъчно е да погледнете Рака - ако е мрачен и дори груб, това означава, че сега е пълнолуние. Ако Ракът се държи енергично и бодро - не ходете при гадателката - Луната расте. Неговото твърде необичайно поведение ще ни подскаже, че новолунието е дошло.

Везни

Апатията трудно ще бъде извлечена от тях, ще трябва да работите усилено. Трябва да се бори, почти неуспешно, с мързела, който внезапно обзема Везните. Но, както се казва в песента, „след дъжда ще има дъга“.

Телец

Обикновено активен, Телецът започва да губи времето си напълно непродуктивно, губейки се в дреболии наляво и надясно. Под отрицателното влияние на Луната обикновено домашният и семейният Телец излиза навсякъде: той е привлечен от различни приключения и неразумно харчене на пари.

Водолей

Загубена увереност? - това означава, че новолунието е дошло, което прави Водолея излишно подозрителен и предпазлив. Страхът и комплексите изплуват, като не позволяват да се мисли и диша свободно. Обикновено резервираният Водолей става раздразнителен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com