Зодии, с които определено не искате да се обвързвате

8359
Зодии, с които определено не искате да се обвързвате
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е отделна вселена, индивидуален характер, изтъкан от образованието, възпитанието, семейната среда, обкръжаващата действителност, житейския опит и онова, което му е поднесла съдбата. Въпреки това можем да предугадим най-неприятните отрицателни черти на характера му, познавайки зодията му.

Всяка зодия има своя стихия, определяща темперамента, силните, слабите страни и характерните неприятни особености в поведението и мирогледа на притежателя ѝ. Когато говорим за брак, приятелство или бизнес отношения, има представители на три зодии, с които определено не искате да се обвързвате в името на собственото си щастие, спокойствие, успех и безопасност – Овен, Близнаци и Скорпион.

Овен

Овенът е всичко онова, с което не бихте искали да сблъсквате ежедневно – първичен, егоистичен, надменен. Заядливата природа е неизменна част от характера му, а реакцията от типа „с рогата напред“ е неговото мото и стил на живот. Не понася да не е победител, не познава лоялната конкуренция и честната игра, което като партньор в бизнеса го прави неприятен. Подвластен на гнева и ревността, склонен да обича кратко и да се влюбва често, той не е и човекът, с когото да създадете спокойно и щастливо семейно огнище. Способен е да бъде добър приятел, ако го слушат безукорно, изпълняват това, което нареди, и го хвалят, дори когато е заслужил порицание. Истинското приятелство обаче не се изгражда върху послушание и лицемерие, поради което овните трудно стават близки с някого.

Най-щастливите ви дни според тибетския хороскоп

Скорпион

Не по-малко подмолен, гневен и избухлив е Скорпионът. Отмъстителен, ревнив, потаен, неразгадан, той е чудна симбиоза от дявол и ангел, с когото ще живеете и работите трудно и непредсказуемо. Като приятел е верен, докато не усети предателство или лъжа. След тях ще обърне света и няма да се спре, докато не отмъсти. В любовта е ревнив до болка, обсебващ, склонен на крайности, ако се чувства излъган, неоценен или предаден. Да се обвържете с него, е предизвикателство с неясен край, пътуване от счупените чинии до изхвърления багаж през терасата в пристъп на яростна ревност. Особено внимавайте при обвързване с мъж Скорпион, тъй като представителите от мъжки пол на тази зодия са по-склонни и към насилие. Като бизнес партньор Скорпионът е трудолюбив новатор, който не приема „не“ за отговор и никога не оставя начинанието, независимо какво му струва. Търси новото, трудностите и предизвикателствата, които го карат да се чувства жив. Това води до подем в кариерата и успех за бизнеса, но е изтощаващо за колегите му.

Близнаци

Ако намирате безотговорността и коварството за отблъскващи, хората от зодия Близнаци също са сред онези, с които не желаете да се обвързвате. Двулични, неприятни и като колеги, и като приятели, те непрестанно създават сплетни и умишлено целят да очернят другите. Горделиви, завистливи и алчни, те имат две лица, нито едно от които не желаете да виждате всеки ден в живота си. Близнакът е измамник по природа, който е вечно недоволен от вас и живота, бракът с него е труден и заради похотливостта му и склонността му да ухажва няколко представителя на другия пол едновременно и да намира това за напълно нормално.

Ако в живота си вече имате представители на някои от тези три зодиакални знака, въоръжете се с търпение по пътя към промяната им или се научете да ги приемате и обичате такива, каквито са.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com