Зодиите и алкохолът

25061
Зодиите и алкохолът
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че алкохолът влияе различно на представителите на различните зодии?

Ето на кой как му се отразява:

За Овните е напълно противопоказно да пият. Имат взривоопасен характер и високите градуси на алкохолните питиета могат да ги превърнат в агресивно настроен човек. Овните най-често пият, за да намалят нивата на стреса. Алкохолът обаче не решава проблемите, а на следващият ден отново се разочароват, този път - от постъпките и изречените думи, допуснати в нетрезво състояние.

Зодия Телец предпочита елитните питиета. Представителите на тази зодия рядко променят алкохолните си привички. Пиенето за тях е цялостен ритуал, посредством който са в състояние да се отпуснат и да размишляват по въпросите от живота.

Близнаците много рядко пият сами, но пък обичат да пият за компания. Трябва да се предпазват от прекомерна употреба на спиртни напитки, защото това може да доведе до неприятни за тях ситуации.

Раците обикновено обичат да пият. Ако изпият чаша алкохол, това ги подтиква да изпият още и още. На тях алкохолът им действа лошо, защото изпадат в депресия и са склонни да се оплакват с часове от своята съдба.

Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Лъвовете не отказват никога питие. Когато пият, те стават егоцентрични и започват да се хвалят със своите успехи, а може и да обидят тези, с които заедно пият.

За Девите употребата на алкохол е начин да намалят стреса. Не е важно за тях дали са с компания или сами, но стремежът им да се отпуснат преминава често в запой. Трябва да бъдат внимателни с пиенето.

Везните обезателно трябва да имат мярка, защото, ако пият малко се превръщат в душата на компанията, но прекалят ли със спиртните напитки - превръщат се в песимисти, които непрестанно мрънкат.

Когато пият, Скорпионите стават открити и се превръщат в добронамерени хора. Когато обаче пият повече от необходимото, стават напълно неконтролируеми. Алкохолът не им е противопоказен, но само с мярка.

Стрелците са любители на това да изпробват различни алкохолни напитки, обикновено нямат изявени предпочитания. Пийнат ли - готови са на подвизи и на любовни авантюри, но последствията от всичко това може да се окажат печални.

Алкохолът помага на представителите на зодия Козирог да се отпуснат. Превръща ги в смели, позитивни и енергични хора. Поели по-голямо количество алкохол, започват да се чувстват като свръх човеци. Когато ефектът отмине, отново се превръщат в себе си.

За Водолеите алкохолът е вид антидепресант. Употребяват го, за да променят въждането си на реалността, но трябва да се научат да разграничават това чувство от истинския живот.

Рибите лесно могат да станат зависими от алкохола. Предоставя им увереност и сили. Те не се замислят за последствията, а се стремят да погълнат по-големи количества алкохол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com