Зодиите, които имат най-добре развита интуиция

14920
Зодиите, които имат най-добре развита интуиция
Снимка: Pixabay.com

Най-силната интуиция е развита във водните знаци на зодиака: Рак, Риби и Скорпион. Огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец - също имат вътрешен усет, но рядко го слушат. Земните знаци вярват само в това, което можете да „почувствате“, а въздушните знаци просто не вярват на такива... глупости.

Ето неоспоримата класация обаче:

Какви ПРОМЕНИ ще настъпят в живота на всяка ЗОДИЯ до края на 2021 – ва

Краят на годината е твърде близо. Все още обаче не е късно животите ни да се променят в една коренно различна посока. Няма как да сме с...

5 - то място - Близнаци

Близнаците са екстроверти, които не мислят за живота извън потока от информация. Те общуват с хората толкова много, че след определен брой години практика буквално четат мислите на другите. Следователно интуицията на Близнаци работи изключително по въпросите на човешкото поведение. Те знаят как да се настроят с друг човек на „една вълна“, лесно четат цялата информация от него и предвиждат не просто всяка стъпка, а всяка дума.

4 - то място - Дева

Всеки, който дори малко се интересува от астрологията, ще бъде изненадан да види Дева в класацията на зодиите със силна интуиция. Този зодиакален знак обаче умело решава различни пъзели от Вселената, използвайки всякакви подръчни средства, включително собствената си интуиция. Почти невъзможно е да заблудите Дева, тя усеща фалшивост на километър и определено ще провери всяка ваша дума. Самите Деви обаче са любители на лъжата.

3 - то място - Скорпион

Кой е най-големият страх на всяка ЗОДИЯ?

Страхът е напълно естествено човешко състояние. Ако някой ви каже, че е безстрашен и не съществува нищо, което може да предизвика подоб...

Скорпионът е на трето място само защото все пак той по-често се вслушва в аргументите на разума, отколкото в съвета на сърцето. Да, този зодиакален знак има невероятно развита интуиция и Скорпионът не е много по-назад от Риби или Рак по способността да вижда в ситуация това, което другите не виждат. Този знак лесно ще намери изход от всяка ситуация и ще реши всяка дилема в негова полза, но никога няма да продължи само с интуицията, а ще търси факти и доказателства, които да потвърдят предположенията му.

2 - ро място - Риби

Мечтателите Риби биха могли да бъдат на първо място, ако не беше едно „но“. Те са постоянно в небето, затова често пропускат случващото се на земята, точно под носа им. Подобно на всички представители на водния елемент, интуицията на Рибите се развива от раждането. Те възприемат информацията и вземат решения със сърцето си, а не с главата си, което е едновременно дар на съдбата и наказание. Затова понякога те все пак трябва да свързват ума и логиката.

1 - во място - Рак

Безспорния N1! Ракът е чувствителна и емоционална природа. Отвън те често изглеждат студени, но страстите кипят вътре в тях. Представителите на тази зодия не пропускат нищо и възприемат всичко, което се случва около тях през призмата на вътрешния им свят. Раците дълбоко изпитват всяка емоциа, дума и действие - не само своите, но и на роднини, приятели и непознати хора. Така че не е изненадващо, че те имат най-развитата интуиция в зодиакалния кръг. Не се опитвайте да ги излъжете...те знаят дори какво ще стане в утрешния ден.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...