Зодиите, които минават под венчило повече от веднъж

11512
Зодиите, които минават под венчило повече от веднъж
Снимка: Getty Images/Guliver

Бракът е за цял живот! Но за някои зодии тази максима не важи. Ето за кои представители на зодиака само един брак не е достатъчен

Телец

Телецът взема всички решения с голямо внимание, особено когато те са свързани с личния му живот. Що се отнася до любовните връзки, този знак лекомислено се впуска в нови афери.

Зодии, на които можете да имате доверие

Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си тайни? Те просто излъчват спокойствие и вдъхват доверие. Пред тях е лесно да с...

Телците са готови да сключат брак в буквалния смисъл с първия срещнат човек. Те проявяват изключителна грижовност към партньора си и тази загриженост често им изиграва лоша шега.

Представителите на този знак приемат краха на брака си като личен провал. По отношение на втория си брак Телецът е по-предпазлив.

Дева

Девите наистина се влюбват в своя избраник и са уверени, че са в състояние да го превърнат в идеален съпруг или съпруга. Но много от тях не успяват да постигнат това. И когато партньорът им започне да проявява поведение, което Девите не разбират, те слагат край на брака си без никакви емоции.

Ако представителите на този знак са принудени да запазят съюза си заради финансова зависимост, те просто правят всичко възможно да провокират партньора си да подаде молба за развод.

Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си

Както има хора, на които може да разчитате напълно да пазят тайните ви, така има и такива, за които е много трудно да пазят споделената...

Везни

Везните са най-големите прелъстители в зодиака и те лесно убеждават любимия си да ги отведе до олтара. Те обичат да глезят партньора си, но очаква от него да се отнася към тях със същото внимание. Истинските проблеми започват, когато партньорът спре да им обръща внимание. В резултат от това Везните губят собствените си емоции, които са духовната им храна.

Най-лошият вариант за представителите на този знак е бракът им да се превърне в поредица от конфликти. Везните дълго обмислят варианта за развод, но обикновено бързо след това намират своя нов партньор в живота.

Голяма част от представителите на този знак сключват повече от един брак, защото са във вечното търсене на перфектната връзка.

Изключение са случаите на Везни, които имат късмета да срещнат „точния“ човек в младостта си. Но те никога не се отказват и в крайна сметка намират това, което търсят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com