Зодиите, които никога не играят по правилата

12637
Зодиите, които никога не играят по правилата
Снимка: iStock/Guliver

Близнаци

На тях просто НИКОГА не им пука. Като променлив въздушен знак, тяхното всичко е чувството за непредсказуемост. Те на практика излизат с объркването на очакванията на всички (помислете за цялата кариера на Кание Уест). Близнаците се управляват от Меркурий, комуникационната планета, която процъфтява, когато дестабилизира нещата. Подобно на любимото дете, което разглобява семейния компютър само за да го събере отново, Близнаците просто искат да разберат как работят нещата.

Двойките зодии, които трудно делят общ покрив и често се карат

Според астролозите съществуват няколко двойки зодии, които просто не могат да живеят заедно и съвместното им съжителство е придружено о...

Зодиите, които ще усетят най-силно въздействието на ретроградния Меркурий

Стрелец

Стрелците са наистина безстрашни. Като променлив огнен знак, те са водени от силно любознателен характер, който почти никога не е удовлетворен. Стрелецът е особено склонен да нарушава социалните правила. Те са приятелят, който винаги ви подтиква да опишете защо се чувствате по определен начин. За разлика от Близнаците, те не правят това, за да тестват просто вашите граници, а го правят, за да разберат истината. Като истински философ на зодиака, Стрелецът просто иска да стигне до същината на въпроса и нищо не може да им попречи.

Риби

3-те най-интелигентни знака на зодиака

Всеки знак има силна страна. Тези три са най -умните. Какво ги отличава? Този път под лупата на Фортуната не е любовният хороскоп, а и...

Начинът на действие на Рибите е винаги да вървят по течението. Така че, въпреки че променливият воден знак не се опитва да наруши правилата (като Близнаци или Стрелец), рибите следват интуицията си, което често води до създаване на вълни. Рибите обикновено са опасно наясно как се чувстват другите хора във всяка ситуация и нарушаването им на правилата е заради благото на колектива. Рибите също мразят да бъдат „хванати“, когато пробват границите и са склонни да се отдръпнат, когато смятат, че са отишли твърде далеч. (Но не мислете, че това им пречи да опитат отново.)

Внимавайте как се изразявате, ако сте представители на някоя от тези зодии

Водолей

Водолеите имат репутация да мислят извън кутията и въпреки че определено вървят в ритъма на собствения си барабан, ние всъщност мислим, че е най-малко вероятно да нарушат правилата (от знаците, които ги нарушават постоянно). Въпреки че някои смятат, че Водолеят се управлява от Уран-планетата на революцията и иновациите-водоносецът от време на време също се свързва с планетата-майстор Сатурн. Водолеите винаги са готови да се борят за каузите, в които вярват, но предпочитат да прокарват статуквото, като са част от него. Никога няма да намерите Водолей, който да се бунтува просто заради бунта. Всъщност обикновено ги намирате да се издигат на власт, за да могат да пренапишат правилата в системата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com