Зодиите, които почти НЯМА да усетят, действието на ретроградния Меркурий

14059
Зодиите, които почти НЯМА да усетят, действието на ретроградния Меркурий
Снимка: Pexels

Подгответе се за ретроградната есен на 2021 г., когато 27 септември планетата на комуникацията и мисленето, Меркурий, навлиза в своя ретрограден период в знака на Везни и ще остане там до 18 октомври. През този транзит трябва да се приготвим за три до четири седмици недуразумения и неразбирателства. Може да изглежда така, сякаш думите ни никога не са правилните и никой не ни разбира какво казваме. Но ето нещо добро: Ако сте един от зодиакалните знаци, които са най -слабо засегнати от ретроградната есен през 2021 г., този прословут транзит ще бъде по -милостив, така че засега можете да бъдете спокойни.

Скорпион

Чувствате този ретрограден Меркурий на дълбоко и лично ниво, Скорпиони. Дванадесетият ви дом на духовен растеж ще бъде активиран през този период, предизвиквайки суматоха в свръхестествените части на живота като вашето подсъзнание. Скорпионите вероятно ще преживеят моменти на прозрение, включващи техните мечти и вътрешната им психика. Сега е моментът да изследвате метафизичното и да се опитате да осмислите мечтите си чрез дневник за сънища. Изразете себе си чрез изкуство и писане, за да разберете по -добре желанията си.

Водолей

Може да не ви се случат грандиозни промени и да не се сблъсквате с неприятности през ретроградния период на Меркурий, но все пак бъдете внимателни, Водолеи. Водолеите трябва да практикуват проницателност и да се опитват да блокират мнението на другите. Може да изглежда, че този транзит предизвиква неизправност във вашата философия - не е най-доброто време за фиксиран въздушен знак, който е твърд в своите идеологии. Но този транзит ви насърчава да отидете по -дълбоко и да изследвате нови места.

Риби

Ретроградният Меркурий ви предлага шанс да направите равносметка на парите си и да внесете промени, за да стигнете до мястото, където искате да бъдете финансово, Риби. Обичате да мечтаете и, ако искате луксозен начин на живот, използвайте това време, за да намерите инструментите за достъп до тези цели. Създайте бюджет, за да следите личните си финансови цели. „В края на този ретрограден период ще използвате ресурсите си по най-добрия начин.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com