Зодиите, които са най-склонни към депресивни състояния

12263
Зодиите, които са най-склонни към депресивни състояния
Снимка: iStock/Guliver

Животът ни изправят пред трудни моменти, в които не трябва да губим надежда. Няма да е все така и в един момент нещата ще си дойдат на мястото. Понякога сме склонни да преувеличаваме и всъщност нещата не са чак толкова лоши, колкото си мислим.

Днес ще ви споделим как всяка зодия преминава през трудните моменти и коя има най-голям шанс да изпадне в депресивно състояние.

Овен

Енергични хора, които трудно губят своя дух. Изпълнени с енергия и желание за работа. Не се предават пред предизвикателствата и шансът да изпадна в депресия е малък. Ако все пак това се случи - да не търсят спасени в алкохола!

Телец

Прекалената загриженост, която изпитват е основната причина, поради която лесно изпадат в депресия. Трудно взимат решения и прекаленият стрес може да отключи паник атаки.

Близнаци

Те са комуникативни и активни хора. За тях най-голямото щастие е общуването с природата. Обичат дългите разходки в планината и по този начин се борят с депресията.

Рак

При тях депресията е често срещана. Най-големият им страх е свързан със здравословни проблеми и дори при лека неразположеност тичат при доктора. Хипохондрици, които трудно се справят със стреса и напрежението в живота.

Лъв

Самовлюбени, весели и енергични хора, които не знаят какво е депресия. Винаги стоят над нещата и вярват, че могат да се справят с всичко в живота. При тях депресията е в рамките на няколко часа.

Дева

Изпитват трудности с изразяването на емоциите. Именно там се заражда депресията, която може да бъде изключително тежка.

Везни

Нарушаването на вътрешния им баланс, е последната стъпка преди изпадането в депресивно състояние. Те са лесно раними и много тежко преживяват нанесените обиди. Склонни са да се затворят в себе си и да не споделят с никого за чувствата си.

Скорпион

Трудно се справят със стреса и понякога той им идва в повече. Те са борбени и не навеждат глава пред проблемите. Шансът да изпаднат в тежка депресия, е малък и обикновено е свързан с проблеми, които касаят близките им, а не конкретно тях самите.

Стрелец

Активни и изпълнени с желание за живот. Пред тях няма непреодолими препятствия. Дори обичат да им е трудно. Именно по този начин борят депресията - с работа и задачи, които да държат съзнанието им будно.

Козирог

Те рядко се оплакват и привидно винаги са в добро настроение. Често това е маска за пред хората. Не говорят за проблемите си и това понякога е причина за изпадането в депресивни състояния.

Водолей

В рамките на минути могат да сменят настроението си. Те са силно емоционални и често са от едната крайност в другата. От смях могат да преминат в плач. Дори при най-малкият проблем могат да изпадат в депресия и да решат, че идва края на света

Риби

Те живеят в свой измислен свят, в който депресията е неизменна част от него. Обичат да мечтаят и трудно понасят отрезвителните удари на живота, които ги връщат в реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com