X
 
 

Зодиите, които се връщат при бившите си

14655 0
Зодиите, които се връщат при бившите си
Снимка: iStock/Guliver
Всяка жена е имала момент, в който е била пред дилемата „Да се върна ли при бившия?“. Има такива, които са склонни да го направят, но има и други, според които това е най-голямата глупост.

Те пазят достойнството си и според тях щом нещо е затворено в миналото, трябва да си остане там. За тях може да е много трудно да се разделят с половинката си, но когато това се случи, те просто продължават напред и не се връщат при никакви обстоятелства.

Зодиите, които ще имат много късмет през Декември

Декември е любимият месец на всички нас. Прекрасните Коледни празници правят зимата магическа, вълшебна и приказна. Всичко наоколо е ук...

Ето кои зодии никога не биха се върнали при бившите си:

1. Овен - те са решителни и прекратят ли дадена връзка, то е завинаги. Представителите на тази зодия харесват адреналина и тръпката от новото начало. Възможно е точно в този момент да страдат по бившия си, но пренебрегват този факт и гледат само напред.

2. Лъв - те са много емоционални и обикновено обичат много силно. Държат на взаимоотношенията с половинката си. Ако уважението и тръпката обаче ги няма, те са готови да прекратят връзката. Взимат много трудно това решение и често това им отнема много време но решат ли го, то е окончателно. Лъвовете обаче изключително много уважават бившите си гаджета и винаги биха им помогнали.

3. Водолей - това са хора, които постоянно търсят нови и нови предизвикателства. Когато страдат и ги боли се опитват по всякакъв начин да се разсейват. Само дни след раздялата им те вече мислят за десетки неща, които са на преден план. Те няма да слушат тъжни песни и да плачат. Напротив, започват да търсят нови и интересни запознанства, които да ги оттърсят от мисълта за бившия.

4-те зодии, които винаги могат да ви развеселят

Има хора, които просто излъчват позитивна енергия. Те винаги могат да ви накарат да се почувствате добре, да се гордеете със себе си и ...

4. Козирог - те са хора с ясни цели и критерии. Никога не взимат решения без да са обмислили всичко предварително. Ако решат да прекратят дадена връзка, то те са сигурни, че това е решението им. Знаят какви ще сапоследствията и те не ги притесняват. Ако Козирог ви каже, че вече не ви иска в живота си, то му повярвайте. Те не биха предприели действие, ако не са сигурни, че това е, което искат.

5. Скорпион - в любовта са на двете крайности – или обичат до полуда, или изобщо не ги вълнувате. Те са изключително любвеобвилни, когато обичат някого. Трябва просто да ги накарате да ви се доверят. Ако нараните Скорпион обаче, по-добре не се и опитвайте да го накарате да ви прости. Един път наранен или предаден, Скорпионът не би се върнал никога повече при бивше гадже. Те взимат решения на момента и окончателно и държат на думата си. Дори няма да искат да останете приятели след края на връзката ви.

6. Стрелец – Стрелците са много свободолюбиви и обичат да гледат напред. Те много рядко биха се върнали при някого, особено след като са решили да приключат връзката. За тях е по-лесно да останат приятели с бившите си, от колкото да се върнат към дадена връзка отново. Ако са наранени, пък, могат да изключат някого от живота си напълно, без изобщо да се замислят. Тогава, дори да искате, никога няма да накарате един Стрелец да се върне при бившия си.

 

3-те зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще е най-романтичният месец в годината

Има някои зодии, които ще имат най-романтичният месец от годината – декември. Кои са тези зодии. Докато повечето астрологични пр...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители