Зодиите, които ще господстват през март

6995
Зодиите, които ще господстват през март
Снимка: Pexels

Първият пролетен месец вече е факт и мнозина имат цял куп очаквания, свързани с него. За да не останем разочаровани обаче, си струва да разгледаме особеностите на този не лек период, когато светът плавно преминава от сън в будно състояние. Астролозите споделят кои знаци на зодиака ще бъдат на на ход през март.

Риби

ТОП 3 тенденции за тази пролет

Тази пролет, както всяка друга, няколко облекла ще са на почит и ще бъдат предпочитани пред останалите. Всяка себеуважаваща се личност...

Рибите ще бъдат истинските крале и кралици на настоящия месец март -  вниманието на всички ще бъде привлечено към тях. Те изглеждат страхотно, могат смело да демонстрират своите таланти, възможности, професионализъм, да се покажат на света в целия си блясък. Можем да кажем, че през март всички Риби живеят като някой блогър, дори и най-малката подробност от живота им става публична. Изглежда добре, но ситуацията за вас не е тривиална, дори е еемоционално сложна. Ако изведнъж поискате да скриете нещо или да се скриете от очите на обществеността, тогава ще бъде трудно да го направите. Е, или остава да лъжем.

Водолей

Мощната група планети от знака Водолей, която не толкова отдавна ви позволяваше да си поставяте нови цели и да вървите в тяхната посока, започва постепенно да се разтваря според други символи. Това е като гостите на парти, след две чаши и няколко тоста, започват постепенно да се разпръскват по ъглите, а това прави вечерта още по-вяла. Така е и с вас - всичко вече е започнало, бизнесът е стартирал, но именно март ще внесе важни допълнителни подробности в него и ще ви отвори нови възможности. Може би неприятният факт на месеца е, че ще трябва да платите за всичко - подгответе парите си.

Козирози

Зодиите, които ще срещнат ЛЮБОВТА тази пролет

На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои зодии в любовен план. Везни Промяната се задава зад хоризонта. Ако нас...

Винаги усещате ситуацията, преди да тръгнете в някоя посока, преди да се потопите в нея стремглаво и винаги напрегнати там, където първо трябва да се отпуснете. През март тази тактика няма да работи - предайте се на потока на живота, не се напрягайте, не мислете предварително, оставете събитията да ви водят. А също така обърнете внимание на запознанствата през месеца, защото през първата половина на март те ще бъдат много важни, обогатявайки ви духовно. Вярно е, че случайните запознанства в края на март могат да бъдат съмнителни - без значение дали са измамници, ще посегнат на портфейла ви или на някои други ценности и активи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com