Зодиите, които ще усетят най-силно въздействието на ретроградния Меркурий

13390
Зодиите, които ще усетят най-силно въздействието на ретроградния Меркурий
Снимка: Pexels

Навлизаме в последния ретрограден Меркурий през 2021 г., но не бързайте да се радвате. Есенният ретрограден Меркурий започва да прави хаос в животите ни на 27 септември в нерешителния знак на Везни, предизвиквайки смут в най -близките ни отношения, до момента, в който отново не стане директен на 18 октомври.

Този транзит е известен с това, че ни дава три до четири седмици чиста космическа драма, неправилно общуване и злополуки. Колективът е пред сериозен хаос, особено що се отнася до любовния ни живот. За зодиакалните знаци, най -засегнати от есенния ретрограден Меркурий през 2021 г., този период ще бъде изключително тежък.

Овен

Ретроградният Меркурий силно удря партньорствата ви, Овен, така че внимавайте какви думи подбирате, когато става въпрос за комуникация с половинката ви. Към сместа е добавен и Хирон, астероидът, представляващ нашите дълбоки рани, създаващ опозиционен аспект с Меркурий. Избягвайте да взимате импулсивни решения или да действате повлияни от емоциите си. Вашата импулсивност може да попречи на това, което искате да кажете, затова говорете от място на съпричастност.

Рак

Може да се почувствате неловко по отношение на емоционалната си сигурност, а старите семейни рани могат да изплуват на повърхността. Актът на обезценяване на всяка тежест, която може да носите в сърцето си, може да бъде терапевтичен. Изпразнете ума си, отървете се от ненужните вещи в дома си и всичко останало, което ви пречи да продължите напред.

Везни

Подгответе се за грубо пробуждане, Везни! Ретроградният Меркурий обикаля в дома на личността ви, като насочва вниманието към някои от вашите сенчести качества, известни още като най -лошите ви навици. Не се изненадвайте, ако започнете да измервате доверието си въз основа на одобрението на другите. Везните жадуват за баланс и хармония и са склонни да правят жертви, за да поддържат мира с другите. Използвайте следващите няколко седмици, за да помислите върху това как се изразявате комуникативно чрез писане, поезия и дори своя вътрешен диалог.

Козирог

Меркурий се върти във вашия дом на целта и работата, така че бъдете особено внимателни как общувате с колеги и връстници. Зародило се напрежение между вас и началниците ви може да ви предизвика да търсите нова работа. Опитайте се да не взимате прибързани решения и да се заземите с разходки сред природата, туризъм, и медитация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com