Зодиите, които си подхождат

75197
Зодиите, които си подхождат
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации!

КОЗИРОГ

(23 декември - 20 януари)

Козирог

Представителите на тази зодия са безразлични, студени и, честно казано, малко скучни. Не е изненадващо, че се разбират перфектно с пълните си противоположности! Затова са идеално подходящи в комбинация с Водолей или Близнаци. Търпеливи, смешни и не фиксирани, върху проблеми.

ВОДОЛЕЙ

(21 януари - 19 февруари)

Водолей

Водолеите, обичат необмислените действия. Те се нуждаят от противотежест, която ще ги спаси от проблеми. Идеални партньори за тях са Стрелец, Овен и Близнаци!

РИБИ

(20 февруари - 20 март)

Риби

Рибите са коварни по природа. С хората, с които се обграждат, търсят опора. Това може да им осигурят не по-малко сантименталната Дева и разумният Телец.

ОВЕН

(21 март - 20 април)

Овен

Овенът смята всичко десет крачки напред, но не може да съществува до своя собствен вид. Твърде скучно му е. С непредсказуемият Водолей и умерено безразсъдните Везни се получава, перфектния тандем!

ТЕЛЕЦ

(21 април - 21 май)

Телец

Телецът никога не бърза да взима решения. Такива изискват предпазливост и непринуденост. Така с педантичните Раци и налагащите се Лъвове ще станат отличен тандем.

БЛИЗНАЦИ

(22 май - 21 юни)

Близнаци

Близнаците се нуждаят от някой, който ще изслуша техните дълги и интересни монолози, но не всички са способни на това. Има и изключения! Водолеят например е идеален приятел за Близнаци, а Везни или Лъв може да им даде силни връзки.

РАК

(22 юни - 22 юли)

Рак

Представителите на зодия Раци се нуждаят ценители на комфорта като самите тях. Хвърлят чорапите си из апартамента или слагат щепсела отдясно, не отляво? Перфектният партньор за зодия Рак е самият Телец!

ЛЪВ

(23 юли - 21 август)

Лъв

Признаваме си, честно (извиняваме се предварително): Лъвът е егоцентричен звяр и не всеки може да се справи с неговата самонадеяност. Само двамата са подходящи за тази роля: Близнаците, които бързо ще покажат, че светът не се върти около Лъва и Везни, които ще го идеализират.

ДЕВА

(22 август - 23 септември)

Дева

Девата може да обърне мисленето си за пет минути и да постигне перфектния тандем само с предприемчивия Телец. Те се разбират отлично, но в живота, често избира за съвместно съжителство - зодия Рак.

ВЕЗНИ

(24 септември - 23 октомври)

Везни

Близнаци и Везни са сродни души. И двамата обичат дълги философски разговори на по чаша нещо силно и се опитват да приемат живота не твърде сериозно. И още един добър съюз с тях може да е този с представител на зодия Телец.

СКОРПИОН

(24 октомври - 22 ноември)

Скорпион

Скорпионите жадуват за приключения, но не са готови да споделят удоволствието от тях. Така Овенът е перфектен вариант. Не обича да се забавлява, но в планирането на живота и дома ще бъде незаменим помощник!

СТРЕЛЕЦ

(23 ноември - 22 декември)

Стрелец

Най-прямата зодия, изискваща от другите същата честност и откровеност. По този начин, за него е идеално подходящ съюза с Лъв (който всъщност винаги казва, каквото му е на ум). Подходящ е и представител на зодия Овен, който ще е от полза на Стрелеца, за да намери средно място, в което няма да обиди никого.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com