Зодия Риби: Защо не можем без тях?

40604
Зодия Риби: Защо не можем без тях?
Снимка: iStock/Guliver

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-най-най от всички. Тези мили, състрадателни създания, комбинирали в сложната си личност първичността на Овена, благия поглед на Телеца, устремеността на Лъва, красотата на Девата, сексуалността на Скорпиона... и какво ли още не, са наистина най-интересният знак на Зодиака. Те могат да бъдат всякакви, при това напълно искрено, в зависимост от човека, който се намира до тях. Могат да влязат във всяка роля, но най-важното - Рибите могат да ви дадат онова, за което дори не сте мечтали, освен ако неповторимата им интуиция, не им подскаже, че ги лъжете.

И за да не се лъжем с общи приказки и всичко хубаво вече е казано сме събрали характеристиката на знака в едни от най-важните прояви в живота им. Ето какви са Рибите, когато обичат, разделят се, напиват се и решават да станат истински гадняри.

Как се влюбват Рибите

Рибите се влюбват класически. По строгите канони на любовните романи – страст, хормони, разкъсани дрехи, щастие, болка и кървави сополи. Много важен момент е, че обектът на влюбване трябва да е максимално труднодостъпен: да живее в друг град, още по-добре в друга страна, а в идеалния случай – да лети често с изследователска мисия към Марс. Рибата трябва да страда и да преодолява препятствия, иначе няма никакъв смисъл да шава с хриле. След връзка с Риба остава една изпепелена пустиня и само кървавите сополи като ярки балони летят някъде в орбитата на Фобос.

Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари

Овен Тази седмица гледайте да си нямате много взимане-даване със съмнителни личности. Въздържайте се от приключения, колкото и да ви е...

Какъв е в любовта мъжът Риби

Пасивен, но, все пак, нежен. Избягва проявата на инициатива, предпочита да възбуди партньорката си и да остави лидерството в нейни ръце. Обкръжен е от бивши приятелки и съпруги, с които така и не се е разделил, защото не може да понася разделите. Пази снимки, любовни писма и сувенири. Да, той е романтик. Но не чакайте да ви отрупа с цветя, парфюми или годежен пръстен. В големи размери той може само да ви излъже и вие непременно ще го разберете. Ерекция – когато-тогава Презервативи - когато-тогава.

Какъв е в любовта жената Риби

Жената Риби пристрастява. В нея може да потънете като в топла вана и да забравите всичко на света. Събрала е в себе си по всичко от предните си посестрими в Зодиака, затова няма нещо, което да ви откаже. На пръв поглед може да ви се стори свенлива, но това е само първата ѝ роля от безбройните, които може да ви изиграе с неповторим талант, защото просто ѝ идва отвътре. Заради прекалената си емоционалност са склонни към изневяра, но ако партньорът ѝ се старае да е задоволена, няма да погледне друг.

Как се разделят Рибите

Годишен хороскоп 2016: Риби

Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви. Календарът, обаче не може да е единствената причина за тов...

Да се разделиш с представител на Риби е огромен проблем. Преди всичко, те никога не са сигурни в това дали са взели правилно решение. Затова и никога не казват последната дума и си оставят отворена вратичка. Рибите много често поддържат и друга връзка, а впоследствие прехвърлят цялата тежест от разрива върху втория си партньор. След раздяла Рибите проявяват склонност да се връщат при бившите си в извънредни ситуации.

След прием на алкохол...

Ако Рибата е пила – спазвайте дистанция. Ако Рибата е пила много – бягайте. Пияната Риба преживява целият спектър на емоциите за четири минути, след което цикълът се повтаря, докато е в състояние да движи хрилете си. Току що ридала в ъгъла, че никой не я обича, 30 секунди по-късно тя весело скача от стол на стол, размахвайки гащите си. В същото време разказва, току що чут виц, от първо лице, като история, която се е случила с нея едва вчера.

Какъв тип гадняри са

Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гад. Лъже всички, включително и себе си. Искрено вярва на лъжите си и страшно се обижда, когато не ѝ вярват. И съвсем не го прави за изгода – за Рибите това е разновидност на висше изкуство. Няма спасение от това - в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се опитвате да получите правдива информация дори на ниво: „Колко е часът?“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...