Зодия Риби: Защо не можем без тях?

40514
Зодия Риби: Защо не можем без тях?
Снимка: iStock/Guliver

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-най-най от всички. Тези мили, състрадателни създания, комбинирали в сложната си личност първичността на Овена, благия поглед на Телеца, устремеността на Лъва, красотата на Девата, сексуалността на Скорпиона... и какво ли още не, са наистина най-интересният знак на Зодиака. Те могат да бъдат всякакви, при това напълно искрено, в зависимост от човека, който се намира до тях. Могат да влязат във всяка роля, но най-важното - Рибите могат да ви дадат онова, за което дори не сте мечтали, освен ако неповторимата им интуиция, не им подскаже, че ги лъжете.

И за да не се лъжем с общи приказки и всичко хубаво вече е казано сме събрали характеристиката на знака в едни от най-важните прояви в живота им. Ето какви са Рибите, когато обичат, разделят се, напиват се и решават да станат истински гадняри.

Как се влюбват Рибите

Рибите се влюбват класически. По строгите канони на любовните романи – страст, хормони, разкъсани дрехи, щастие, болка и кървави сополи. Много важен момент е, че обектът на влюбване трябва да е максимално труднодостъпен: да живее в друг град, още по-добре в друга страна, а в идеалния случай – да лети често с изследователска мисия към Марс. Рибата трябва да страда и да преодолява препятствия, иначе няма никакъв смисъл да шава с хриле. След връзка с Риба остава една изпепелена пустиня и само кървавите сополи като ярки балони летят някъде в орбитата на Фобос.

Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари

Овен Тази седмица гледайте да си нямате много взимане-даване със съмнителни личности. Въздържайте се от приключения, колкото и да ви е...

Какъв е в любовта мъжът Риби

Пасивен, но, все пак, нежен. Избягва проявата на инициатива, предпочита да възбуди партньорката си и да остави лидерството в нейни ръце. Обкръжен е от бивши приятелки и съпруги, с които така и не се е разделил, защото не може да понася разделите. Пази снимки, любовни писма и сувенири. Да, той е романтик. Но не чакайте да ви отрупа с цветя, парфюми или годежен пръстен. В големи размери той може само да ви излъже и вие непременно ще го разберете. Ерекция – когато-тогава Презервативи - когато-тогава.

Какъв е в любовта жената Риби

Жената Риби пристрастява. В нея може да потънете като в топла вана и да забравите всичко на света. Събрала е в себе си по всичко от предните си посестрими в Зодиака, затова няма нещо, което да ви откаже. На пръв поглед може да ви се стори свенлива, но това е само първата ѝ роля от безбройните, които може да ви изиграе с неповторим талант, защото просто ѝ идва отвътре. Заради прекалената си емоционалност са склонни към изневяра, но ако партньорът ѝ се старае да е задоволена, няма да погледне друг.

Как се разделят Рибите

Годишен хороскоп 2016: Риби

Истината е, че едва изчакахте януари, за да започнете промените в живота ви. Календарът, обаче не може да е единствената причина за тов...

Да се разделиш с представител на Риби е огромен проблем. Преди всичко, те никога не са сигурни в това дали са взели правилно решение. Затова и никога не казват последната дума и си оставят отворена вратичка. Рибите много често поддържат и друга връзка, а впоследствие прехвърлят цялата тежест от разрива върху втория си партньор. След раздяла Рибите проявяват склонност да се връщат при бившите си в извънредни ситуации.

След прием на алкохол...

Ако Рибата е пила – спазвайте дистанция. Ако Рибата е пила много – бягайте. Пияната Риба преживява целият спектър на емоциите за четири минути, след което цикълът се повтаря, докато е в състояние да движи хрилете си. Току що ридала в ъгъла, че никой не я обича, 30 секунди по-късно тя весело скача от стол на стол, размахвайки гащите си. В същото време разказва, току що чут виц, от първо лице, като история, която се е случила с нея едва вчера.

Какъв тип гадняри са

Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гад. Лъже всички, включително и себе си. Искрено вярва на лъжите си и страшно се обижда, когато не ѝ вярват. И съвсем не го прави за изгода – за Рибите това е разновидност на висше изкуство. Няма спасение от това - в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се опитвате да получите правдива информация дори на ниво: „Колко е часът?“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com