Зодията, от която трябва да се пазите

36737
Зодията, от която трябва да се пазите
Снимка: iStock/Guliver

Чували сте за съвместимостите между зодиите, нали? Знаете, че има хора, с които просто се разбирате и това зависи много от зодиакалния знак, под който сте родени. По същата логика има зодии, с които е просто невъзможно да се разберете. Но за всяка зодия, има по една друга, от която трябва да се пази. Защо? Защото отношенията с нея няма да донесат до нищо добро.

Ето коя е зодията, от която трябва да се пазите според своята зодия:

Овен

Риби. Вие сте твърде практични и малко откъснати за прекалено чувствителните и емоционални Риби. Ще ви бъдат необходими много работа и усилия, за да успее тази връзка да работи, а вие сте малко нетърпеливи и също твърде заети за това.

Телец

Зодия Близнаци. Близнаците са твърде шумни за вас. Копнеете за последователност, стабилност и рутина, а Близнаците не могат да ви осигурят това.

Близнаци

Зодия Дева. Точно като Телец, Девите също са практични и обичат рутината и времето за себе си, те също са резервирани с мислите и чувствата си. Именно заради това Девите винаги ще изглеждат твърде "тихи" "и донякъде скучни за вас.

Рак

Козирог. Козирозите са малко откъснати и им отнема известно време, за да се привържат или да се доверят на някого, докато вие, от друга страна, сте най-грижовният, даряващ и обичащ знак на зодиака и се нуждаете от силни и интензивни емоции, за да бъдете щастливи.

Лъв

Везни. Вие сте прекалено взискателни към балансираните и дипломатични Везни. Винаги ще имате своя път и няма да има предизвикателства. Имате нужда от по-страстна / огнена зодия като вас.

Как всяка зодия взима важни решения в живота си

Всеки ден, всеки час и всяка минута правим поредица от избори. Някои от тези избори са толкова малки, че дори не ги осъзнаваме, докато...

Дева

Стрелец. Просто казано; обичате да стоите на едно място, докато Стрелеца обича да обикаля света. Вие двамата едва ще имате време да се виждате, защото вероятно работите, а Стрелецът вероятно планира следващото си пътуване.

Везни

Рак. Обичате всичко в перфектни дози и харесвате всичко умерено, поради което интензивността на Рака може да ви накара да се чувствате некомфортно. Винаги ще чувствате, че не правите достатъчно и това ще ви кара да се чувствате виновни през цялото време.

Скорпион

Най-недостъпните зодии сред мъжете

Има разпространено вярване, че няма мъже, които да устоят на флирт и магии на очарователна и спираща дъха красавица. Подобно решение об...

Лъв. Колкото и двамата да имате много общо, ще ви е трудно да се съгласявате за едни и същи неща. И двамата сте уверени, чаровни и харизматични и обичате вниманието, което може да се конкурира по нездравословен начин, защото единият от вас винаги ще се опитва да надхитри другия.

Стрелец

Телец. Телецът наистина няма да подкрепи или хареса вашия номадски начин на живот. Те са перфекционисти и обичат да планират бъдещето. Ще ви омръзне как Телецът се опитва да ви каже как да живеете живота си, защото вече го обичате и не искате да го променяте.

Козирог

Овен. Извън работа няма да има много какво да постигнете заедно. Винаги ще има липса на комуникация между вас двамата, защото Козирозите са честни, а Овенът е нетърпелив. И двамата обичате нещата да се правят по ваш начин, което може да бъде проблем.

6-те зодии, които предпочитат кариерата пред семейството

Кариера или семейство? Това е вечен въпрос, който е преследвал много хора. Поддържането на баланс не е лесно. Повечето хора просто изби...

Водолей

Скорпион. Вашата непокорна природа и нефилтрирана личност може да се окаже проблем за Скорпиона. Скорпионите не прощават лесно и ги е грижа за това как изглеждат на публично място, докато вие сте по-свободолюбив и прегръщате странността си, не ви пука да направите глупак от себе си на публично място.

Риби

Водолей. Няма да можете да сте в крак с постоянно променящите се мисли и емоции на Водолея, сами сте доста емоционални и харесвате някой, който обръща голямо внимание на това как се чувствате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com