Звездите за него – мъжът Телец

4077
Звездите за него – мъжът Телец
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Телец е честен, красив, надежден и изпълнен със страст човек. Може ли да иска нещо повече една жена? А към всичките му плюсове, добавете неговото бездънно търпение, способността му за комплименти и практичността на живота. Този мъж е просто идеалния. Но да го накарате да направи нещо - това си е почти невъзможно, защото винаги е готов със собствено мнение и решения. Много трудно би било, да бъде изваден от равновесие. Но е добре да се пазите, ако успеете да го направите! Телец е ревнив, човек който търси. Той има голямо чувство за собственост и в никакъв случай няма да толерира какво и да са претенции към всичките негови вещи и хора. Черта от характера, която може да причини проблеми е неговата прословута упоритост. Понякога да го преместиш от неговото място си е равносилно на подвиг. Но е неуспорим факт, че няма жена, която да не признае неговата доброта.

Мъжът Телец може да бъде перфектния любовник и да целува страстно и дълго. По душа е романтик. Той обича просто и честно, като се наслаждава на романтика, флирт и възбуда. Способен е да отдели цели часове на своята любима. Неговата избраница трябва да бъде интелигентна и красива жена. Винаги се старае да бъде много внимателен с жените, винаги успява да прояви разбиране, има голяма проницателност и не му трябва много време, за да разбере дали една жена изобщо му подхожда. Голяма част от Телците са способни на егоистични и коварни отношения със своята половинка.

3 качества на зодия Телец, които никой не би изтърпял

Представителите на зодиакалния знак се славят като едни от най-добрите приятели. Всеки гледа да е около тях и да се възползва от доброд...

Душата на мъжа в зодия Телец жадува за стабилност, сигурност и комфорт. Този, който е роден под този знак лесно може да бъде отличен по тихото, но уверено поведение. Той може да бъде невероятно гостоприемен домакин, но е факт обаче, че самият той не обича да ходи на гости. Предпочита предимно рутината, а всякакви промени е възможно да му съсипят настроението. Природата му е практична и резервирана.

Въпреки че са умни по природа, Телците не изгарят от желание да се доказват пред своите близки и приятели. Дори обратното - биха останали в сянка, така че да изпъкнат тези около тях и ще се проявят само в най-точните моменти.

Мъжът Телец има безкраен интерес към всички физически въпроси. Изключително верни са на своите любими и приятели, но ако ги обидиш, ще помнят тази обида цял живот.

Никой друг знак от зодиака не е по-близо до земята така, както Телеца. Всички представители от тази зодия обожават цветята и природата. Със здравето винаги са "ок", но ако се случи да се разболеят, възстановяването им става бавно, а причината за това е....неподчинението им към лекарския екип.

7 безкомпромисно верни факта за зодия Телец

Телците винаги са предпочитани за приятели. Те умеят да развеселяват, непринудени и до болка откровени. Те са спонтанни и именно тази т...

Живописта и музиката вълнуват мъжът Телец. За неговите мисли няма дребнави неща. Неговия дом е негова крепост. Упоритостта е основната черта от характера му. Жадува за вътрешна сигурност.

Домът на Телеца е традиционен, консервативен и луксозен. За него най-важното нещо е високо ниво на комфорт. Обича безопасните и спокойни пространства, в които да релаксира и успокоява духа си. Харесва меките и скъпи дивани от коя или цветни моливи. Много му допада грамадните мебели - царски легла, огромни телевизори и пищни вани. А нейните му крака обичат топлината на пухкави килими. Любим са му пастелните цветове и всичките нюанси на бяло.

Телецът цени високото качество и търси най-стойностните инвестиции. С удоволствие би вложил пари с произведения на изкуството, които излъчват история. Подрежда скулптури, картини или архитектурни елементи в интериорния дизайн. Мечтата на този земен знак е голяма къща с балкон или огромни френски прозорци, които водят към красива градина например.

Телецът е способен да мисли дълго време, преди да се ожени. Той е много внимателен, избирателен и придирчив. Но когато се реши на тази крачка, Телецът е верен и надежден съпруг. Ще направи всичко, за да даде на своята съпруга усещане за спокойствие и стабилност за бъдещето.

4 ТОП причини да имате приятел Телец

Хубаво е човек да бъде заобиколен от добри и верни приятели. Ако около себе си имате предан приятел Телец, то със сигурност сте сред къ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно