X
 
 

ВМРО, ГЕРБ и СДС се обединиха за общ кандидат-кмет на Балчик

1879 2
photo of ВМРО, ГЕРБ и СДС се обединиха за общ кандидат-кмет на Балчик
Снимка: ВМРО
Местна коалиция ВМРO, ГЕРБ, СДС издига за кмет на община Балчик общинския съветник от ВМРО Атанас Атанасов, съобщиха от структурата на войводите. 51-годишният инженер има бизнес с охранителна дейност на територията на крайморските добруджански общини. Преди това е бил 12 години в системата на МВР.

Коалицията ВМРО, ГЕРБ, СДС ще участва на предстоящите местни избори в община Балчик и с обща листа за общински съветници, чийто водач ще бъде кандидатът за кмет Атанас Атанасов. Трите формации ще издигнат и общи кандидати за кметове на осемте села в крайморската община, в които ще има избор.

Стартира регистрацията за изборите, ГЕРБ отново внасят документи първи

ГЕРБ ще се регистрира за участие в местните избори на 2 септември, от 9.00 часа. Това съобщиха от пресцентърът на партията. За поредна...

Двете основни политически сили в крайморската община – ВМРО, която спечели частичните избори за Общински съвет през 2016 г., и ГЕРБ, заедно с традиционно добре представената на местно ниво СДС обединяват силите си, за да променят модела на управление в Балчик, се казва още в съобщението.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Актуално и днес! Честит Ви перманентния кандидат-сега за кмет! Георги Иванов 11 май 2017 г. Приятели! Днес по улиците на гр. Добрич и в интернет упорито се коментира слуха, че вече е избран новият областен управител! Става дума за Атанас Атанасов от гр. Балчик! Пишат се големи суперлативи за него : завършил инженерно образование, работил четиринадесет години в МВР, притежаващ охранителен бизнес виж още ›› в Балчик, Каварна и Шабла. А прозаичната истина е съвсем друга : същият е завършил полувисш институт по съобщенията в гр. София, сержант уволнен е дисциплинарно от МВР/ през 2003 год/ и осъден за умишлени престъпления от Районен съд - Балчик през 2005 год. Що се отнася до охранителният бизнес, той е собственост на майка му/ бивша счетоводителка в КК " Албена", тъй като той и брат му нямат право по ЗЧОД да се занимават с охранителна дейност, тъй като са осъждани за умишлени престъпления! И този човек го предлагат за областен управител на Добрич, с ранг и заплата на министър, и ще чакаме да мисли за интересите на граждани на областта, да защитава техните интереси,да спазва и прилага законите на страната, да е коректен и справедлив! Смях!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Коалиция "БКП-КОЧИНА" !
Последно в Актуално