Как да превърнем връщането в училище в лесно и забавно начинание

3523
Как да превърнем връщането в училище в лесно и забавно начинание
Снимка: А1

С онлайн видео уроци, 60 000 МB интернет и таблет е лесно


Ученето на уроците вкъщи и липсата на мотивация все още си остава най-голямото предизвикателство както за малките, така и за по-големите ученици. Повечето съвременни хлапета приемат ученето като изпитание, тъй като често срещат твърде много неясноти в усвояването на материала, натрупват пропуски и впоследствие губят интерес. След като вече веднъж са решили, че подготовката на уроците е скучно нещо, е доста сложно да ги убедиш в обратното. Неслучайно, още преди да наближи 15 септември повечето родители започват да се оглеждат за различни варианти, с които да помогнат на децата да учат по-лесно и успешно.

A1 предлага модерно решение за дигитализация на учебния процес в училищата

А1 предлага цялостно решение за дигитализация на учебния процес, подходящо за всички нива на обучение от детски градини до профилирани ...

Може ли ученето да е забавно?

В помощ на родителите при избор на най-доброто средство за самоподготовка у дома и усвояване на учебния материал е предложението на А1 за достъп до образователния портал e-просвета. Там родителите и децата да използват дигитални и интерактивни учебници и съвременни мултимедийни материали от най-голямата българска издателска група „Просвета“. Образованието може да се превърне в лесна и приятна задача благодарение на достъпния и интерактивен учебен материал.

От началото на септември всички родители могат да получат достъп до електронната образователна платформа е-просвета, стига да изберат опция за достъп до платеното съдържание. За желаещите да се възползват се предлага и промоционален пакет А1 Surf S, при който срещу 15,99 лв. месечно се абонират за цялото учебно съдържание в портала. Освен това получават чисто нов таблет и включени допълнителни 60 000 МВ интернет.

Родителите, които предпочетат да не се обвързват с тарифен план, могат да изберат различни възможности за закупуването на достъп до интерактивните учебници на „Просвета“, в зависимост от желанията си. Има опция за закупуване на безсрочен месечен абонамент срещу 19,99 лв. месечно, а плащането става с банкова карта или с месечната сметка към А1 за клиенти на телекома. Другите варианти са за купуване на едногодишен или двугодишен абонамент, на цени съответно от 15,99 лв. или 9,99 лв.

A1 започва да предлага продуктите на OnePlus

А1 започва да предлага моделите на китайския производител на мобилни устройства и аксесоари OnePlus, a първият модел на марката е предс...

Дигиталните и интерактивни учебници са пътят към съвременните деца

Децата могат да учат с дигитални видеоуроци, разработени и записани от едни от най-добрите учители в страната. Освен това получават достъп и до кратки електронни уроци, създадени специално за онлайн обучение.

Учениците от I до VII клас могат да черпят информация от над 425 интерактивни учебника, познавателни книжки, помагала и десетки тетрадки към тях. За тяхна помощ и улеснение при самоподготовката им са събрани над 33 000 интерактивни материали – видеофилми, аудиофайлове, презентации. Малчуганите могат да придобиват знания по наистина забавен начин, разглеждайки фотогалерии, 360-градусови панорамни снимки, 3D визуализации, анимации, решавайки пъзели и кръстословици.

Бюджетните смартфони – качество на добра цена

Бюджетните смартфони са добро решение за хората, които искат качество на достъпна цена. Ако и вие по-скоро се стремите към такъв баланс...

Електронните учебници в е-просвета могат да четат и пеят, прожектират филмчета, дават задачи, дори проверяват решенията на теста. Така децата усвояват материала от училище под формата на игра и забава, без да изпитват затруднения и да скучаят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com