Начален бонус за спорт

29846
Начален бонус за спорт
Снимка: efbet.com

efbet може би е първият български онлайн букмейкър у нас – компания, която е и иноватор в своята сфера, разполага с много добра платформа, високи коефициенти и, най-ценното за всеки любител на спортните прогнози – разнообразни и атрактивни бонуси. Такъв е начален бонус спорт, който е едно от топ предложенията на букмейкъра.

Начален бонус спорт 100% до 200 лева в efbet е сред най-често използваните оферти на компанията – всеки нов потребител получава като бонус между 0 и 200 лева според сумата, която е депозирал. Максималната сума на бонуса е до 200 лева (тоест, при депозит от 300 лева, максималната стойност на допълнителните средства е 200 лева).

Това e и продължава да бъде една от първите толкова високи оферти за начален бонус за България.щ

Какви са условията?

Като всяка друга оферта, и efbet бонус има няколко важни условия, които трябва да се изпълнят. Най-важните неща, които трябва да направите, за да превъртите бонуса, са:

- Залози в размер 3 пъти сумата на депозит + сумата на бонуса

- 30 дни за изпълнение на бонуса

- Минимален коефициент за единичен залог – 1.20

- Залози, направени на следните пазари, НЕ важат към превъртането: Азиатски Хендикап, всички видове азиатски линии, равен няма залог, всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове, няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.

- Залози, уредени на 1.00 коефициент, НЕ важат към превъртането на бонуса (върнат залог, отменено събитие и т.н.)

- Залози, за които е използвана функцията „Затвори залог“, също НЕ важат за превъртането на бонуса

Всички условия за начален бонус спорт efbet може да видите на сайта на компанията. Самите правила, наложени от букмейкъра, са лесни са изпълнение и едни от най-либералните що се отнася до условия, които трябва да покриете, за да реализирате успешно офертата.

Кои са предимствата на начален бонус efbet ?

Трябва да се отбележат няколко фактора, които правят атрактивна самата оферта на букмейкъра. Преди всичко това е минималният коефициент за превъртане – 1.20, което дава всевъзможни алтернативи от богатата гама на пазарите, предлагани от efbet. Самата бонус сума (до 200 лева) е силно конкурентна на останалите предложения в онлайн пространството, като в комбинация с ниския изискуем коефициент, това прави предложението на Ефбет едно от предпочитаните на пазара.

Това не е единствената оферта на компанията, като може да разгледате всички бонуси на efbet в сайта на онлайн букмейкъра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com