Безгрешен Реал среща сензацията, която е пред грандовете Атлети, Виляреал, Севиля, Валенсия

2265
Безгрешен Реал среща сензацията, която е пред грандовете Атлети, Виляреал, Севиля, Валенсия
Снимка: GettyImages

Европейският и испански клубен шампион Реал Мадрид все още е с перфектен актив от точки в местната Ла Лига, като вече са изминали шест кръга. Така "кралския клуб" е с 18 пункта и е лидер, като има два пункта преднина пред втория Барселона. В предстоящия кръг обаче "белия балет" ще има труден сблъсък с Осасуна, който заема петото място във временното класиране с 12 точки.

6 от 6! Реал Мадрид излиза за поредна победа в Ла Лига

Тимът е само на точка от топ 4 и може да се похвали, че поне засега е пред имена като Виляреал, Атлетико Мадрид, Реал Сосиедад, Севиля. Осасуна можеше дори да бъде само на точка от Барселона и да заема третото място, но в последния двубой допусна поражение с 0:2 от Хетафе. Това допълнително ще кара Осасуна да търси трите точки срещу Реал.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Карло Анчелоти и неговите възпитаници е 1,35, докато ставката за победа на сметката на гостите от Осасуна е 9,20. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,80. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 2-ри октомври, от 22:00 часа българско време.

В последните пет срещи между тези опоненти Осасуна успява на два пъти да спре именития си опонент, но нито веднъж от тях не успява да го победи. Реал има три победи в същия период срещу Осасуна, като всяка от тях е дошла след поне два гола разлика. Въпреки това в само два от въпросните случая се е стигало до над 2,5 попадения (както и до гол/гол).

Могат ли Реал и Осасуна да си спретнат голово зрелище в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има под 2,5 попадения в срещата е 2,40, докато за над 2,5 гола в мача е 1,63. Ставката пък за това и Реал Мадрид, и Осасуна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,00, докато за няма гол/гол е 1,87.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com