Боксинг Дей: Шампионско дерби и столичен сблъсък - най-добрият подарък за фена

5531
Боксинг Дей: Шампионско дерби и столичен сблъсък - най-добрият подарък за фена
Снимка: Gulliver/GettyImages

По традиция на 26-и декември ще се играят мачове в английската Висша лига - един от най-големите подаръци за футболните привърженици. Боксинг Дей - по този начин се нарича денят, в който се състоят коледните срещи. Въпреки че заради коронавируса бяха отменени няколко от плануваните мачове (в това число този на Ливърпул), вълнуващи сблъсъци далеч няма да липсват.

Повторение на финала за Къмюнити Шийлд

Шампионът от сезона 2015/16 Лестър гостува на настоящия английски първенец Манчестър Сити в един много обещаващ двубой. Двата тима се изправят един срещу друг на "Етихад Стейдиъм" в 17:00 часа българско време. Много важни играчи са аут или под въпрос за "лисиците", които са определени за пълен аутсайдер, като efbet предлага коефициент от 18,00 за техен успех. Победата за манчестърци пък е със ставка 1,18, докато равенството е оценено на 8,25.

Това е трети сблъсък през кампанията за тези тимове. Първо се срещнаха за Суперкупата, където Лестър спечели с 1:0 с гол в 89-ата минута, но след това Сити грабна успеха в 4-ия кръг от шампионата - отново след победа с този резултат.

Коефициентът и този мач да завърши при този резултат е съответно 40,00, ако е в полза на Лестър, и 9,60, ако е в полза на футболистите на Пеп Гуардиола. Ставката отново да има под 2,5 попадения пък е 3,20, докато за над 3,5 гола е 2,05. Съответно за това и Манчестър Сити, и Лестър да се разпишат е 2,09, докато за няма гол/гол е 1,85.

ОСИГУРИХА ЛИ МАНЧЕСТЪР СИТИ И ЛЕСТЪР НЕЩО НЕВИЖДАНО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА НА БОКСИНГ ДЕЙ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

На Боксинг Дей ни очаква и лондонско дерби. Тотнъм посреща на модерния си стадион Кристъл Палас, отново от 17:00 часа българско време в неделя (26 декември). При срещата им от тази кампания "орлите" разбиха "шпорите" с класическото 3:0 с три попадения в последния четвърт час.

Сега обаче Тотнъм се е запътил към топ 4 и дори не иска да си помисля за подобен сценарий. Тимът няма загуба в пет поредни мача от шампионата, но е спечелил само три от тях. Коефициентът на efbet да запише нова такава и да отмъсти на Кристъл Палас е 1,66, докато за нов успех в полза на "орлите" срещу градския си съперник е 5,25 (равенството е оценено на 4,15).

СРАЗИ ЛИ ТОТНЪМ КРИСТЪЛ ПАЛАС - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Джерард и Астън Вила с нов сблъсък срещу претендент за титлата

В 19:30 часа българско време пък Стивън Джерард се изправя срещу един от най-големите си съперници като треньор - Челси. "Сините" от Лондон гостуват на Астън Вила и със сигурност ги чакат тежки моменти. Пристигането на Джерард бързо показа ефект и Астън Вила има загуби само от Манчестър Сити и Ливърпул, като и двете дойдоха с едно попадение разлика.

Коефициентът на efbet този път Джерард да успее да спре претендент за шампионската титла и дори да го победи е 5,30, докато за равенството е 4,00. Успех за европейския клубен шампион пък е оценен на 1,71.

ТРЕПЕРИ ЛИ ЧЕЛСИ И ВЗЕ ЛИ ПОБЕДАТА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com