Лудогорец се раздели с треньора, но ще се раздели ли и с лошата си форма?

3809
Лудогорец се раздели с треньора, но ще се раздели ли и с лошата си форма?

Паузата за националните отбори приключи и отново е време за български клубен футбол. Шампионът Лудогорец официално постигна договорка и се раздели с треньора Валдас Дамбраускас, което оставя тима отново в ръцете на Станислав Генчев. А за него предстои мач срещу поне на хартия удобен опонент - Царско село.

Форма на двата отбора

"Царете" се намират на предпоследното място във временното класиране, но се надяват, че огромният спад през този сезон може да бъде прекратен със завръщането на Любослав Пенев, който е новият старши треньор на отбора. Именно с него начело Царско село бе набрал впечатляваща инерция преди време. Тежкото изпитание срещу шампиона в Разград ще се проведе в събота (16 октомври) от 17:30 часа. efbet предлага коефициент 23,00 за голяма изненада и успех в полза на "царете", както и 1,12 за очакван успех в полза на Лудогорец (равенството е оценено на 11,30). Двоен шанс - или победа за Царско село, или равенство, е с коефициент 6,00.

Слабата форма на "орлите" се изразява и в това, че тимът получава попадения в своята врата много по-често, отколкото сме свикнали да виждаме. В последните шест срещи на разградчани във всички турнири (две от Лига Европа, три от Първа лига и една от Купата на България), те са запазвали вратата си "суха" само веднъж - при 1/16-финалния мач срещу Спартак за Купата на страната (спечелен с 1:0). В Първа лига пък се намират в серия от три поредни двубоя, в които им вкарват. Коефициентът на efbet за това и Лудогорец, и Царско село да успеят да се разпишат е 2,72 - това се сбъдва в последните им три сблъсъка (и съответно 1,50 за това да няма гол/гол).

Последните срещи между Лудогорец и Царско село

Тези отбори имат точно пет двубоя помежду си - четири за Първа лига и един за Купата на България. В три от случаите "орлите" са побеждавали, а в другите два срещите са завършвали наравно - 1:1. Във всички тези мачове са вкарани единадесет попадения, като само в един мач не са реализирани общо точно два гола (вместо това - три). Това прави средно по 2,2 попадения на мач. efbet предлага коефициент от 2,70 за това отново да има под 2,5 гола в среща между Лудогорец и Царско село, както и от 1,53 за това този път да има над 2,5 гола в мача.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...