Мощната атака на Ливърпул ще търси пролуки в най-силната защита при "средняците" в Англия

5581
Мощната атака на Ливърпул ще търси пролуки в най-силната защита при "средняците" в Англия
Снимка: Getty Images

Английският гранд Ливърпул "забрави" за първата си загуба през сезона от Уест Хям, след като записа две чудесни победи над Арсенал с 4:0 във Висшата лига и над Порто с 2:0 в Шампионска лига. Следващото препятствие пред мърсисайдци е намиращият се в долната половина на таблицата Саутхемптън.

Двубоят от 13-ия кръг в Премиър лийг между Ливърпул и Саутхемптън ще се изиграе в събота на "Анфийлд", като е с начален час 17.00 българско време. efbet предлага богат набор от пазари за двубоя Ливърпул - Саутхемптън.

Най-силната атака срещу една от най-силните защити

"Светците" заемат 16-о място във Висшата лига, но могат да се похвалят с най-добрата отбрана сред отборите след 10-о място. В изминалите 12 мача Саутхемптън е пуснал само 14 гола, но заради слабата си атака са опасно близо до зоната на изпадащите. За сравнение: тимът на Ливърпул, който се нарежда трети във временното подреждане, е инкасирал само три гола по-малко във вратата си.

Разликата между двата отбора идва в класите на офанзивните им футболисти: Ливърпул е реализирал 35 гола, което е най-силното нападение във Висшата лига, докато Саутхемптън е вкарал само 11 гола. За предстоящия двубой на "Анфийлд" efbet дава коефициент 1.33 за победа на Ливърпул, 6.00 за равенство и 9.50 за победа на Саутхемптън.

Съперничеството Ливърпул - Саутхемптън не обича "хиксовете"

В последните осем срещи помежду си Ливърпул е постигнал седем победи над "светците", които пък са взели една победа, която дойде в началото на тази година с 1:0. Любопитното е, че за последните осем мача двата тима нямат нито едно равенство.

Ливърпул бележи средно по 3 гола на мач в Англия

Друга любопитна статистика е, че последните девет мача на Ливърпул неизменно са паднали над 2,5 гола, като мърсисайдци са вкарали поне два гола - общо 27 гола и средно по 3 гола на мач. По този показател няма отбор във Висшата лига, който може да се конкурира с "червените".

От efbet предлагат 1.43 коефициент за над 2,5 гола в мача, а обратният залог - под 2,5 гола - е котиран на 3.15. Залогът "Двата отбора да отбележат гол в мача" е с коефициент 1.80. Имайки предвид силната атака на Ливърпул, може да се обърне внимание и на пазари като "Ливърпул да вкара над 2,5 гола в мача" (2.00 коефициент).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ЛЕК ЛИ БЕШЕ МАЧЪТ ЗА ЛИВЪРПУЛ В КРАЙНА СМЕТКА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com