Подигравателно нисък шанс за Юнайтед срещу Сити - обречени ли са "червените дяволи"?

2580
Подигравателно нисък шанс за Юнайтед срещу Сити - обречени ли са "червените дяволи"?
Снимка: Getty Images

След прекъсването за изиграването на двубоите на националните отбори остават още едва няколко седмици клубен футбол, преди да последва дългоочакваното Световно първенство по футбол. Те вече започнаха, а в Англия първият кръг след паузата определено приковава погледа с дербито от Висшата лига между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед: дербито на кръга във Висшата лига

Към момента "гражданите" заемат втората позиция със 17 точки, докато "червените дяволи" са пети с пет пункта по-малко, но трябва да отбележим и че са с мач пасив. Въпреки четирите поредни победи за тима - големият фаворит в този мач според анализатори и специалисти е Сити.

Коефициентът на efbet за победа в полза на Пеп Гуардиола и неговите възпитаници е 1,37, докато ставката за успех за Ралф Рангник и неговия тим е 8,20. Пазарът за равенство е оценен на 6,00. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 2-ри октомври, от 16:00 часа българско време.

В последните пет мача определено Манчестър Сити има предимство (три победи, едно равенство и един успех за Юнайтед), като освен това отборът е в серия от два поредни успеха над този съперник. Прави впечатление, че само един от въпросните сблъсъци е видял над 2,5 попадения (той е и единственият с гол/гол в този период) - става въпрос за последната им среща от 6-и март, когато "небесносините" надделяха с 4:1.

Могат ли Сити и Юнайтед да си спретнат голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това във втори пореден двубой между тези опоненти да има над 3,5 попадения е 2,15, докато за под 2,5 гола в мача е 2,85. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Манчестър Юнайтед да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,77, докато за няма гол/гол е 2,15.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com