Последен шанс за Лудогорец да отсрами сезона в Европа

2221
Последен шанс за Лудогорец да отсрами сезона в Европа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

Шампионът на България Лудогорец ще опита да отсрами представянето си в евротурнирите през този сезон, излизайки за победа срещу Мидтиланд в последен шести мач от груповата фаза в Лига Европа. След четири загуби и едно равенство разградчани ще се надяват да запишат почетна победа в Европа.

Лудогорец не може да се похвали с добро представяне в Лига Европа през настоящата кампания, но единственото им в груповата фаза дойде тъкмо срещу датския Мидтиланд. В средата на септември двата отбора завършиха при резултат 1:1 в Дания в първия кръг от групите, но кръг преди края разликата между двата тима е седем пункта.

Мидтиланд идва за задължителна победа в България

Лудогорец със сигурност ще завърши на последното четвърто място, докато Мидтиланд все още има шансове да се класира за елиминациите. Тимът е на точка от втория Брага, който пък се изправя срещу лидера Цървена звезда с десет пункта. Победата за Мидтиланд в Разград е задължителна, ако тимът иска да играе в Лига Европа и на пролет.

Лудогорец ще опита да "отсрами" сезона в Европа

efbet дава 1.71 коефициент за победа на Мидтиланд, докато равенството е с коефициент 5.25, а победа за Лудогорец е с 5.00 коефициент. Датският тим е в серия от две поредни победи в Лига Европа, след като последователно победи Цървена звезда и Мидтиланд. Лудогорец пък е в серия от четири загуби в турнира, но в България има три поредни победи и е убедителен лидер в подреждането.

В досегашните си пет срещи в Лига Европа Лудогорец е отбелязал едва три гола, докато е допуснал осем. При Мидтиланд отбелязаните и допуснатите попадения са равен брой - по седем. В последните два мача на "орлите" в родното първенство паднаха общо 11 гола. За двубоя с Мидтиланд коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.86, а за под 2,5 гола - 2.10. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача е с 1.86 коефициент.

СПРЯ ЛИ ЛУДОГОРЕЦ МИДТИЛАНД ЗА ЕВРОПА - НАУЧЕТЕ ТУК!

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com