Статистиката е ясна: Няма спор коя е най-голямата изненада на Световното по футбол

7188
Статистиката е ясна: Няма спор коя е най-голямата изненада на Световното по футбол
Снимка: efbet.com

Световното първенство по футбол продължава с пълна сила, като вече станахме свидетели на редица изненади. Видяхме мачове с много голове, такива без никакви попадения, невероятна драма и много, много емоции. Но коя е най-голямата изненада всъщност до момента? 

Аржентина - Саудитска Арабия печели приза "най-голяма изненада" 

"Зелените соколи" хвърлиха най-голямата бомба в програмата на Световното първенство 2022 в Катар, след като не просто спечелиха мача срещу фаворит №2 в турнира, но стигнаха и до пълен "класически" обрат. 

Коефициентът за Саудитска Арабия да спечели двубоя в платформата за спортни залози и казино игри efbet беше 24.00! Нещо повече - Аржентина водеше до почивката и допусна пълен обрат през второто полувреме. Коефициентът за този непредвидим развой беше над 67 в сайта на българския букмейкър. 

Германия получава сребро за издънката с Япония 

"Страната на изгряващото слънце" хвърли втората сензация в надпреварата, след като стори това, което и Саудитска Арабия  - пълен обрат срещу втория най-успешен отбор в историята на световните първенства - Германия. За разлика от "гаучосите", Бундестимът имаше куп положения и отлични ситуации да разбие своя противник, но вратарят на Япония отрази цели 8 удара, а с две контраатаки "самураите" шокираха Германия. За този двубой коефициентът за триумф на азиатската страна беше над 7.00 в efbet. 

Има ли промяна сред фаворитите за титла в Катар? 

Коефициентът за Аржентина бе драстично увеличен след заплетената ситуация, в която се озова. Отборът "откри" шампионата с втори шансове за триумф, но вече е №5 с 9.80* коефициент за триумф. 

Англия пък, след 6:2 над Иран, вече е №3 сред фаворитите - 7.40*, който е равен с този на Испания след 7:0 над Коста Рика. Бразилия - големият фаворит на efbet, вече е с коефициент 3.35*, след като преди Световното ставката се движеше около 4.33 - 4.75. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com