Втори опит за Джерард срещу омразния Юнайтед: Хвърля и Коутиньо в боя?

4112
Втори опит за Джерард срещу омразния Юнайтед: Хвърля и Коутиньо в боя?
Снимка: Getty Images

По-малко от седмица, след като Манчестър Юнайтед и Астън Вила се срещнаха на "Олд Трафорд" в мач от третия кръг на ФА Къп, двата отбора отново излизат един срещу друг - в английската Висша лига. Мениджърът на "виланите" и легенда на Ливърпул Стивън Джерард ще има шанс за поправка срещу големия си враг.

Стиви Джи и Коутиньо се обединяват срещу големия враг Юнайтед

На Острова очакват англичанинът да пусне веднага в боя привлечения под наем от Барселона Филипе Коутиньо, с когото е бивш съотборник. Юнайтед гостува на Астън Вила в събота, 15 януари, от 19:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за нов успех на "червените дяволи" е 2,50, докато за победа в полза на "виланите" е 3,00 (ставката за равенство е 3,55).

При срещата им във ФА Къп Юнайтед отстрани своя съперник, но в големи периоди от мача бе надигран и минималната победа с 1:0 далеч не дойде лесно, а съперникът сътвори много пропуски, докато сега ще е домакин. Любопитното е, че всъщност вече два поредни двубоя между тези съперници завършват при точен резултат 1:0/0:1, но за разлика от случая отпреди 5 дни, Астън Вила спечели при последната им среща в първенството.

Коефициентът за това и този сблъсък между Манчестър Юнайтед и Астън Вила да се реши от само едно попадение, което да се окаже и единствено в мача, е съответно 9,00, ако е 0:1 (точен резултат в полза на Юнайтед) и 10,00, ако е 1:0 (точен резултат в полза на "виланите").

Ставката за това отново да няма гол/гол в мача им е 2,25, докато за залог двата тима да отбележат в срещата е 1,75. Съответно коефициентът за под 2,5 попадения в мача е 2,00, докато за над 3,5 е 3,20.

Мечтан дебют за Коутиньо срещу Манчестър Юнайтед?

В срещата между тези съперници отпреди дни участие не взе голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо, който получи почивка от Ралф Рангник. Сега се очаква той да е титуляр, докато за Астън Вила се смята, че Филипе Коутиньо ще дебютира.

Коефициентът на efbet за това Кристиано Роналдо да се разпише по всяко време от срещата е 2,50 (5,60 за това той да открие резултата), докато ставката за мечта дебют с попадение за Астън Вила на сметката на Коутиньо е 4,70 (гол по всяко време).

ПОКАЗА ЛИ СЕ ЮНАЙТЕД ОТНОВО КАТО БЕЗОБРАЗЕН - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com