X
 
 

Борис Джонсън се надява на компромис от Германия и Франция за Brexit

3808 4
Борис Джонсън се надява на компромис от Германия и Франция за Brexit
Снимка: Getty Images
Британският министър-председател Борис Джонсън призова днес Германия и Франция да направят компромис за Brexit. Той предупреди, че Великобритания ще е готова да напусне Европейския съюз без сделка на 31 октомври, ако е необходимо, съобщава Нова телевизия.

Попитан какво може да постигне неговото посещение по-късно тази седмица в Берлин и Париж, Джонсън отговори: "Надявам се, че ще направят компромис - те видяха, че британският парламент три пъти отхвърли споразумението за напускане, предпазният механизъм просто не работи, той не е демократичен. Надявам се, че те ще сметнат за подходящо да направят компромис."

Британците не подкрепят плана на Борис Джонсън за Brexit без сделка

Британците категорично отхвърлят идеята на премиера Борис Джонсън да изведе страната от Европейския съюз без сделка. Това става ясно от...

"Аз искам сделка, ние сме готови да работим с нашите приятели и партньори, за да постигнем сделка, но ако искаш добра сделка за Великобритания, трябва същевременно да се подготвяш за излизане без такава", заключи Борис Джонсън.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Борис Джонсън се надява на компромис ...типичен английски черен хумор...Уилям Шекспир-"Крал Лир"-реплики на ШУТА:..."Тоз, който за пари е с теб, умник е той голям и вихър духне ли свиреп, ще те остави сам. А твоят шут и в сняг, и в студ със теб ще е докрай, защото е по длъжност луд и подлости не знай! ..... Ха-ха! Малко груби жартиери си е надянал! Конят се връзва за устата, виж още ›› кучето и мечката — за врата, маймуната — за кръста, а човекът — за краката. Щом много риташ, нахлузват ти дървени чорапки!
 • Германия и Франция към Джонсън 2 Германия и Франция към Джонсън преди 6 месеца Профил на трол?
  Борисеее....наведи се,хвани здраво палците на краката ,разтвори розовите си БУЗЕТА и чЕЕекай "КОМПРОМИСА"...той ще доде.....те го те...иде изодзади!!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  БоДжо, я се омитайте вече, а? Тъкмо Ирландия и Шотландия най-накрая ще си отдъхнат от вас, като се отделят и влязат самостоятелно в ЕС, който също ще си отдъхне от малоумните ви политици.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Напритив ,ще го получи желания клмпромис от изкуфялата меркелица и педераса макрон,та те са от един бардак!!!!
  : 2 !