X
 
 

Daily Mail: "Бунт срещу унищожението" плаща на активисти по 400 паунда седмично на протестиращите

1838 4
Daily Mail: "Бунт срещу унищожението" плаща на активисти по 400 паунда седмично на протестиращите
Снимка: Getty Images/ Guliver
Екоорганизацията „Бунт срещу унищожението“ плаща на активисти по 400 паунда на седмица, за да участват в протестите, предизвикали хаос в редица големи градове по света през последните седмици, пише в. „Daily Mail“. Протестиращите природозащитници са получили плащания в размер на общо 70 000 паунда само за последните четири месеца.

Редица политици призоваха за щателно разследване на данъчните декларации на организацията. Голяма част от активистите, които блокираха Лондон през изминалата седмица са доброволци. Но сред протестиращите има и такива, които са „на заплата“, което им позволява да посветят времето си изцяло на целите на „Бунт срещу унищожението“.

Екоактивисти превзеха летището в Лондон, спряха полет (ВИДЕО И СНИМКИ)

Самолет се върна на терминала на летището в Лондон Сити, след като протестиращ срещу бездействието спрямо климатичните промени беше аре...

Според документи, на които се позовава вестника, природозащитната организация поема разходите на 168 активисти, включително на Тамсин Омонд – внучка на британски барон, която поддържа близки отношения с Борис Джонсън, е поискала да й бъде платено, за да се включи в протестите и да изостави част от клиентите си, за които работи като ПР.

Само за ноември и декември миналата година Тамсин Омонд е получила сумата от 1340 паунда. Внучката на барона на Дорсет сър Томас Лий, която е завършила училището „Уестминстър“ и колежа „Тринити“ в Кеймбридж, е получила средствата за услугите си за кампанията на екоактивистите, пише БГНЕС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Рубли, рубли, платените протести са винаги с руска следа! На Запад никой не плаща за протести! Там протестите стават по най-естествен начин!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Дори говноедите обичат "зеленото" и се гнусят от рублата!
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  паунда, или рубли
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ние ги наричаме рублоеди, но Москва винаги им плаща в западни валути, дори през 1922г., когато в Русия населението мре от глад, плащат милиони във франкове и долари на шпионите си.
  : 1 !
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...