X
 
 

Двама убити при атака с нож на гара в Германия

6269 0
photo of Двама убити при атака с нож на гара в Германия
Снимка: iStock/Guliver
Полицията затвори частично гарата в северния германски град Изерлон, след като мъж и жена бяха нападнати с нож и починаха. Трагедията се разигра в пиковия час, а десетки хора станаха свидетели на нападението, включително гостите на сватбено тържество от около 20 души.

За смъртоносната атака е задържан 43-годишен мъж.

Зелените в Германия искат увеличаване на данъка върху месото

Германските Зелени, с известна подкрепа от дясноцентристите и лявоцентристите, предлагат увеличение на данъка добавена стойност върху м...

При нападението са загинали двете жертви - 32-годишна жена и 23-годишен мъж. Предполагаемият нападател не е оказал съпротива и е бил задържан на място, съобщи говорител на полицията.

„Нашето разследване досега доказва, че причината за нападението е лични отношения между нападателя и жертвите, каза той.

Според разкази на свидетели, първоначално заподозрения и жертвите се карали. След това нападателят извадил нож и ги наръгал, съобщава БГНЕС.

Много хора са станали свидетели на нападението, включително гостите на сватбено тържество - около 20 души, тъй като гарата се намира в центъра на града. В момента на инцидента тя е била препълнена с хора, според говорителя на полицията.

До исторически минимум падна подкрепата за социалдемократите в Германия

Рейтингът на одобрение на Социалдемократическата партия на Германия се свлече до исторически минимум. Едва 11.5% от германците подкрепя...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Изгониха участник от "Фермата" заради насилие (видео)

Иван Милин бе изгонен от "Фермата: Нов свят" по решение на екипа на предаването. Повод за отстраняването му стана акт на физическа агресия от негова...