X
 
 

Пет години неизвестни подхвърлят пари в английско село

8431 1
Пет години неизвестни подхвърлят пари в английско село
Снимка: Bank of England
Вече пет години жителите на английско село Блекхол Колиери намират пари в пликове. Полицията не може да изясни кой и защо прави това.

Първият случай е от 2014 година. От тогава са намерени 12 плика с пари, четири от тях в една година.

В детските градини събират повече пари от родителите, отколкото в училищата

Практиката да се събират пари в училище и в детските градини не изчезва, но се видоизменя. Между 30 и 110 лева се събират в началото на...

Пликовете обикновено се оставят на видими места, за да бъдат забелязани. В едни плик винаги има около 2 хил. паунда. Местните жители отнасят парите в полицията, но никой не ги търси обратно. Тогава парите се връщат на намерилите ги, като възнаграждение.

Полицията не е открила дори пръстови отпечатъци на пликовете с пари. От там изключват варианта те да принадлежат на престъпници. Предполага се, че просто някой иска да помогне на жителите на Блекхол Колиери.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Гениално заключение, няма що! _____ "...Полицията не е открила дори пръстови отпечатъци на пликовете с пари. От там изключват варианта те да принадлежат на престъпници..."
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...