X
 
 

Почина 3-седмичното момченце, наръгано с нож от българин в Англия

1945 2
photo of Почина 3-седмичното момченце, наръгано с нож от българин в Англия
Снимка: iStock/Guliver
3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка си (румънска гражданка) преди дни в английското градче Уолсенд, е починало, съобщава "24 часа".

За нападението бе задържан 27-годишният български гражданин Денис Бейтула. От местната полиция не потвърждават, че убиецът е баща на жертвата, въпреки че първоначалната информация беше точно такава.

Българин наръга бебето и жена си в Англия, те са с опасност за живота

27-годишен българин наръга съпругата си и триседмичния си син в дома им в британското градче Уолсенд, пише The Sun. 21-годишната румън...

Съседи обаче твърдят, че са българинът и румънката са семейство, въпреки че нито в профила на Бейтула във Facebook, нито в този на 21-годишната майка на бебето - Андреа, има съобщение за раждането на бебето.

Разбира се, че двамата са били двойка, от общи снимки, най-вече публикувани от мъжа.Майката е пускала единствено свои фотографии, на които се вижда, че е бременна. Последното й съобщение, няколко часа преди нападението, гласи: "Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят син".

Каква е била причината за убийството, трябва да стане ясно на 31 октомври, когато Бейтула ще се изправи пред съда за втори път. При първото си явяване преди дни той само потвърди своята самоличност.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • ДуПеСе да се закрие 1 ДуПеСе да се закрие преди 1 седмица Профил на трол?
    български гражданин Денис Бейтула - българин? Май ще е мигрираща хлебарка?
  • Октомври 1.1 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
    Абсолютен психопат , който СЪС сигурност не е Българин. Не обиждай хлебарките сравнявайки ги с Враждебните мигранти/орки/. По скоро виж финансовите патриоти какви ги вършат и не са ли те по опасни от градските десни дето и сами си признават , че са б*к*ци
    : 0 !
Последно в Актуално