X
 
 

Путин: Русия се нуждае от силна президентска власт

1621 19
Путин: Русия се нуждае от силна президентска власт
Снимка: Getty Images/Guliver
„Русия, с огромната си територия, с многото вероизповедания, с голям брой нации, народи, националности, живеещи в страната – те дори не могат да се преброят, някой казва 160, някой 190 - има нужда от силна президентска власт ", каза Путин на среща с обществеността, предаде ТАСС. 

Той каза още, че формата на парламентарна република е често срещана в света, добавяйки, че в Русия това е теоретично възможно, но не и целесъобразно.

Реформите на Путин: Още от същото

Съветската пропаганда не си е отишла. Само е променила лицето си – сега я откриваме в „демократична“ Русия, начело на...

В понеделник руският президент внесе в парламента проект за промени в Конституцията, които се отнасят до подобряването на организацията на публичното управление. Предвижда се законопроектът да бъде обсъден от Държавната дума в четвъртък.

Освен всичко друго, руският президент предложи премиерът, както и членове на правителството, да бъдат назначавани от президента на страната, след като бъдат одобрени от Държавната дума.

Според Путин това ще помогне за "повишаване на ефективността на взаимодействието между представителната и изпълнителната власт на правителството и за засилване на ролята на Държавната дума и парламентарните партии".

Actualno.com

Етикети:

 • Borislav Popov 9 Borislav Popov преди 1 месец Профил на трол?
  Cлeд фoрмирaнeтo нa нoвoтo прaвитeлcтвo , cтaнaхa прeдeлнo яcни двa мoмeнтa : 1. Прeдишнoтo прaвитeлcтвo ce oкaзa нeкaдърнo и нищo нe прaвeшe . 2. Нoвoтo прaвитeлcтвo щe прaви cъщoтo , caмo чe пo - дoбрe .. Бeшe : Лaврoв Шoйгу Кoлoкoлцeв Cилуaнoв Гoликoвa Трутнeв Бoриcoв Мaнтурoв Нoвaк Чуйчeнкo Бoртникoв Пaтрушeв Зиничeв Cтaнa : Лaврoв Шoйгу Кoлoкoлцeв Cилуaнoв Гoликo виж още ›› вa Трутнeв Бoриcoв Мaнтурoв Нoвaк Чуйчeнкo Бoртникoв Пaтрушeв Зиничeв Aбcoлютнo нoвo прaвитeлcтвo!
 • бай Шиле 9.1 бай Шиле преди 1 месец Профил на трол?
  Борка, кратуно!Господ не е дал на мишката да преценя орела. Тя просто е в по-нисшо измерение.
  : 7 !
 • Анонимен 9.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Бай Шиле, ходил си на училище до 5-ти клас. Мишката е бозайник - най-висшия клас гръбначни животни, по-високо в развитието от клас птици, какъвто е орелът. Другото е бля-бля-бля, приказки за тъпанари, русофили и подобни.
  : 1 !
 • Ан Болд 9.3 Ан Болд преди 1 месец Профил на трол?
  И до четвърти не е стигнал. Пише се ниЗшЕ, а не нисшо. Малко хора могат да докарат по две грешки в дума.
  : 1 !
 • Анонимен 9.4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ха-ха-ха! Не е от образованието! Русопоклоничеството е тежка перверзия, която така уврежда мозъчните връзки, че дори професори почват да ръсят нечувани простотии. Не е здравословно непрекъснато да си внушаваш, че окупаторът ти е твой освободител. И че този, който 75 години те разорява и ограбва, ти бил братушка.
  : 1 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Световния мир може да бъде гарантиран само с премахването на Русия. Тероризмът е индустрия, финансирана от Москва. Всички злини на планетата произлизат от Русия - КГБ и Андропов създадоха основите на ислямския тероризъм - http ://www .faktor.bg/na-vseki-kilometar/36345-general-priznava-kgb-i-andropov-sazdadoha-osnovite-na-islyamskiya-terorizam.html
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Само така може да има траен мир!
  : 2 !
 • дедо Стамат от село горно Уйно 8.2 дедо Стамат от село горно Уйно преди 1 месец Профил на трол?
  Вземи се гръмни ! Само така ще настъпи траен мир!!!
  : 14 !
 • д-р Менгеле-нееекои другари не си пият редовно хапчетата!!! 7 д-р Менгеле-нееекои другари не си пият редовно хапчетата!!! преди 1 месец Профил на трол?
  Из форума на анаЛно.Цом вилнее соросоиден ОЛИГОФРЕН върл русофоб...с една дума тАпАнАрьььь!!!!
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  пидоРашка7 просто неа думи и неа нерви! Циклопи му се привиждат. Ама що се прави на доктор, като всички знаем, че е пациент.
  : 1 !
 • до горния тАпЕгьОз : 7.2 до горния тАпЕгьОз : преди 1 месец Профил на трол?
  К'ъфь пидоРашка и к'ъф Циклоп бълнуваш бе ОЛИГОФРЕН ???Тебе яко те друса КРЕТЕНИЗЪМА!!!!
  : 21 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Русия се нуждае от силна педерастка власт, както е било по времето на Ленен! За това пазим сушения му гъз, за да можем да му си кланяме!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  ПИДОРСТАН е сърцевината на Руската Педерация, където педерасите управляват вече втори век. Педерастията в Кремълториума не започва с Путлер:Медведев - тя започва със Сатаната - Ленин - http ://www .frognews.bg/news_97575/Komunizam-i-homoseksualizam!-Krem alskata -troika/
  : 2 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  На Педорстан ще му казват Бомжистан, като стане китайска провинция! Напишете в google "бомжи", натиснете бутон "изображения" и ще видите мили, сладки муцунки, представители на велика нация
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Откога ви разправям - тая сволочь крепостничеството само от бой и .... разбира! И император ще е по-добре!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  “Искат ли руснаците война?” (Хотят ли…) От началото на “нова” Русия, 1991 г., поне 6 войни: – 1992 г.: Презднестровието (рум. Nistreană) – Молдова; – 1994-1996 г.: „първа” Чеченска война – Чечения; – 1999-2009 г.: „втора” Чеченска война – Чечения; – 2008 г.: Южна Осетия, Абхазия – Грузия; – 2013 г.: подпомагане на Талибаните в Афганистан срещу присъствието на НАТО; – 2014 г.: Крим, Донбас и др. – виж още ›› Украйна; – 2015 г.: Сирия; – 2016 г.: проникване и проваляне на мрежи в САЩ за изборите, Демократическата партия и др.; – постоянно: информационна (хибридна) война, пропаганда и лъжи, и т.н. Това последното не го правят дори комунистически Северна Корея и Китай, но пък го лапат добре у нас “български” социалисти и комунисти. Включително Гоцэта, Калфи, Курлелии и “български” генерали начело на държавата.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Само във военен режим могат да живеят. С външен и вътрешен враг оправдават бедността на простолюдието.
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Властта на Путин – безкрайна поредица войни Всички сме чували израза “Само война да няма”. С тази мисъл живяха поколения след най-ужасната – Втората световна война. Днес, да си против войната, означава да си против путинската власт. Защото властта на Путин означава война. Поредицата войни следват Путин през цялото му царуване. Война с Чечня, война с Грузия, война с Украйна. Вече и в Сирия. Кр емъл виж още ›› ската пропаганда внушава, че всички са част от една голяма война – войната между Русия и Запада. Че Русия непременно трябва да противостои на Запада, защото той иска да ни покори, ограби и наложи чужд начин на живот. Това ни внушава така нареченият “путински елит”, състоящ се от крадци – олигарси, които ограбват страната си, крият откраднатото на Запад, лекуват се на Запад, изпращат децата си да учат на Запад. Но това не е достатъчно за тях. Искат и да решават на съдбите на света и не могат да се примирят с факта, че не ги уважават на Запад, не ги приемат за равни. Затова се опитват да получат чрез сила и ядрен шантаж, ако не уважение, поне страх у Запада. Заради това тровят съзнанието ни с геополитическите глупости на нацистките идеолози за вечната борба на всички за господство. Заради това ни вдъхват чувство за унижение от факта, че не можем, както преди, да диктуваме волята си на нашите съседи. Негодувание срещу бившите ни съюзници, които ни зарязаха при първа възможност. Всички ни мразят. Всички ни обиждат. Целият свят е против нас. Целият свят не е в крак, само ние сме. Може би е време да признаем, че нещо със самите нас не е наред? Може би е време да кажем, че всички войни на Путин – не са наши войни? Че нямаме нужда от великодържавни миражи и имперска арогантност? Че имаме нужда само от нормален живот? Да кажем “не” на путинските великодържавни амбиции и наглост. Да кажем “не” на войните разпалени от Путин. Да кажем “не” на режима на Путин. - http ://www .kasparov.ru/material.php?id=59AF99E084F7D
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  нищо не може да спаси ходещия труп на ссср - русия
Нагоре