X
 
 

Путин: В Москва няма да има „жълти жилетки“

3523 5
Путин: В Москва няма да има „жълти жилетки“
Снимка: Getty Images/Guliver
Руският президент Владимир Путин обеща да предотврати възникването в Москва на ситуация, подобна на тази с движението на „жълтите жилетка“, което разтърси Париж и други френски градове от края на миналата година. Това стана по време на разговорите с френския му колега Еманюел Макрон, предава БГНЕС.

"Не бихме искали подобно нещо да се случи в руската столица", каза Путин. "Ще направим всичко, за да сме сигурни, че ситуацията остава в рамките на закона", добави той.

Макрон и Путин ще говорят за Украйна преди срещата на Г-7

Руският президент ще се срещне с Еманюел Макрон в южната част на Франция днес (19 август) за двустранни преговори преди срещата на върх...

Путин също така заяви, че няма „заплаха“ от замърсяване след експлозията в Архангелск при руски тест на ракета миналата седмица. "Няма заплаха и нивото на радиацията не се покачва. Ние изпратихме експерти там и те контролират ситуацията. Предприемат се превантивни мерки, за да не се случи нищо неочаквано", каза той на пресконференция с Макрон.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Пашел нахуй, нешчасний крепостник президента иммени Пиздера!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Майдана чука на кремълските порти, започна се - http ://m.faktor.bg/novini/svjat/65690-moskva-v-panika-blokirat-vecher-cherveniya-plostad.html
 • Мускетаря Дартанян 1 Мускетаря Дартанян преди 6 месеца Профил на трол?
  Ну сдавай таварищ паПутин...намушкай му го с жълта джИлЕткА на петлето мИкрон...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  пидоРашка паПуткина Мускетаркина, пак ли изкара Путя пеераст?!
  : 0 !
 • Мускетаря Дартанян до дебила 1.1...РЕГАЦОНЕЕЕ,у ГЪЗОНЕЕЕ 1.2 Мускетаря Дартанян до дебила 1.1...РЕГАЦОНЕЕЕ,у ГЪЗОНЕЕЕ преди 6 месеца Профил на трол?
  Га те намушкам с мойта шпага,изодзади друга песен ША ми запееш...
  : 19 !