X
 
 

Заев: Подкрепа от ЕС за продължаване на реформите

1036 4
photo of Заев: Подкрепа от ЕС за продължаване на реформите
Снимка: БГНЕС
Министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев е разговарял с премиерите на България, Германия, Швеция, Словения, Малта и други европейски лидери, включително с еврокомисаря Йоханес Хан, предава МИА, цитирана от БГНЕС.

Посланието от тях беше ясно и в подкрепа на това страната да продължи по избрания път на европейска интеграция и да осъществи реформите, съобщават правителствени източници.

Октомври ще бъде май за Северна Македония и Албания

С едно-единствено изречение Европейският съвет отложи със 7 месеца темата за разширяването на общността и приобщаването на Западните Ба...

Скопие получи ясно признание за всички предприети досега стъпки. Беше подчертано, че страната и гражданите са напълно подготвени, но няколко държави от ЕС не са.

От правителството уточняват, че текат консултации на различни равнища във връзка с по-нататъшните мерки, които трябва да се предприемат след срещата на лидерите на ЕС в Брюксел.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • под условия на Hotplug CPU 3 под условия на Hotplug CPU преди 3 седмици Профил на трол?
  естествено че приоритетите се сменят по дневна агенда , а не - както го наричат - стратегически . Днес на дневната агенда пчеличките в горското стопанство , утре на агендата мухичките в други биотопи . Така в Англия-актуална Westminster vote , така в Барцелона и Каталуните , така в Рим и Матео-мийтинг , така още утре пак надругаде неупомеани тука места .
 • Октомври / Македонецъ / R. 2 Октомври / Македонецъ / R. преди 3 седмици Профил на трол?
  Историческа трагедия Е , ЧЕ Р.С.Македония превърнала Народа в една Комформистка маса няма Историческото желание да признае и приведе учебната си програма в СЪОТВЕТСТВИЕ НА ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА.
 • На КРИВА ракета и Космоса и пречи-т.е. няколко държави... 1 На КРИВА ракета и Космоса и пречи-т.е. няколко държави... преди 3 седмици Профил на трол?
  Беше подчертано, че страната и гражданите са напълно подготвени, но няколко държави от ЕС не са.Уфььь па тия...пак некой друг им е виновен,че крадат чуждата история и ИНТЕНЗИТЕТО....
 • ИМПЕРИАЛИСТ 1.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 седмици Профил на трол?
  "идeнцитeтa"...
  : 0 !
Последно в Актуално