Как да заложим на финала на Шампионска лига от palms bet mobile?

5174
Как да заложим на финала на Шампионска лига от palms bet mobile?
Снимка: https://www.uefa.com

Финалът на Шампионска лига е най-очакваното футболно събитие през месец май. В двубоя за трофея този сезон се срещат Ливърпул и Реал Мадрид, като това ще бъде повторение на финала от 2018 г., когато испанският тим спечели с 3:1 и грабна купата. Сега Ливърпул има възможност за реванш. Ако имате виждане за срещата и искате да заложите, но водите забързано ежедневие, може да използвате palms bet mobilе – мобилната версия на родния букмейкър Палмс Бет. Хазартният оператор определи Ливърпул за фаворит за спечелването на трофея, но не е нещо ново през този сезон Реал Мадрид да бъде аутсайдер в турнира.

Мобилната версия на Palms bet работи без проблем на всякакви телефони с iOS и Android, както и на таблети. Вие лесно може да заложите на финала на между Ливърпул и Реал Мадрид, като първо посетете сайта на букмейкъра. Ако нямате регистрация в Палмс бет, трябва да си откриете сметка – може да го сторите и от мобилното устройство. При наличието на акаунт, използвайте бутона горе в дясната част на екрана за вход и влезте в профила си. След това се насочете към спортната секция на мобилната версия. Вие веднага ще видите популярните футболни турнири и естествено там е Шампионска лига. Избирайки турнира, на екрана пред вас ще се покажат коефициентите за Ливърпул – Реал Мадрид. В мобилната версия на Palms bet имате достъп до всички маркети за срещата – голове, за полувреме, основни, специални, за минути и т.н. Според вашите виждания за срещата, може да направите прогноза на атрактивни коефициенти.

Както вече казахме, Реал Мадрид е аутсайдер във финала. Палмс бет им дава 3.70 коеф. да спечелят финала в редовното време. Ставката за Реал Мадрид да спечели трофея е 2.60. Реал Мадрид изигра страхотни мачове в директните елиминации, като отстрани последователно ПСЖ, Челси и Ман Сити. Може би всеки друг отбор, който не се казва Реал Мадрид, нямаше да премине тези изпитания. Шампионска лига наистина е турнирът на Реал и няма да бъде изненада, ако воденият от Карло Анчелоти спечели трофея. На 28-ми май в Париж „белият балет“ ще излезе за 14-ия си трофей от надпреварата. Няма по-успешен отбор от Реал в турнира и в следващите години надали ще има.

Ливърпул ще даде всичко от себе си, за да оправдае очакванията на букмейкърите и да триумфира на „Стад дьо Франс“. „Червените“ отстраниха Виляреал, Бенфика и Интер по пътя към финала. Доста по-лесни съперници в сравнение с отборите, които елиминира Реал Мадрид. Тимът на Юрген Клоп обаче има страхотни футболисти и играе много силно. Донякъде с право Палмс бет дава предимство на английския отбор. Ливърпул ще е устремен да вземе реванш от „лос бланкос“ за загубата във финала през 2018 г. в Киев, когато вратарят Лорис Каруис провали мърсисайдци.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

57 дни до ЕВРО 2024: Група C - Фаворит, аутсайдер и два непредвидими динамита

Удар по Байерн: Фаворит за заместник на Тухел остава начело на Германия

Олимпиакос е на 1/2-финал след дузпи! Млад вратар съкруши Фенербахче (ВИДЕО)

Десподов е аут от европейските турнири, световен шампион отново вбеси фенове (ВИДЕО)

Ливърпул и Милан са аут от Лига Европа, Леверкузен мечтае за требъл (ВИДЕО)

Петкратен шампион на Германия вади милиони за нападател на Лудогорец

Прозяващият се Анчелоти към Белингам: Излез на терена и ме развълнувай

Спорт по телевизията днес - 18 април 2024 г.

Реал Мадрид детронира Сити! "Белите" надделяха след дузпи в гладиаторската битка (ВИДЕО)

Шампионски манталитет: Байерн Мюнхен спечели битката с Арсенал и продължава напред (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com