Ливърпул прегази Челси на "Анфийлд"

3724
Ливърпул прегази Челси на "Анфийлд"
Мърсисайдци показаха страхотна игра и разгромиха резервите на сините

Отборът на Ливърпул победи с 4:1 Челси в мач от 37-ия кръг на английската Висша лига. По този начин те си отмъстиха за загубата във финала на ФА Къп миналата събота на „Уембли”.

Феновете станаха свидетели на истинско шоу, по две греди за двата отбора , пропусната дузпа за Ливърпул и изключителна игра от Анди Керъл.  Привържениците на червените не пропуснаха да покажат какво им е отношението към Фернандо Торес и при всяко негово докосване с топката той получаваше бурни освирквания.

Челси очакват тежък мач днес на Анфийлд

Отборът на Челси  ще се изправи за втори път срещу Ливърпул  за последните четири  дни ,този път в мач от Премиър лийг. Сините от Лондо...

 Головете за Ливърпул вкараха Хендерсън (25), Агер (28) и Шелви (61), а Есиен от Челси си вкара автогол (19). За гостите от Лондон точен бе Рамирес (50). Двата отбора излязоха с доста променени състави, като лондончани излязоха почти изцяло с резервите. За Ливърпул отсъстваха Джерард, Белами и Спиъринг, а цял мач изигра ветерана Джейми Каръгър.

След тази победа Ливърпул заема осма позиция в класирането, само на точка зад градския си съперник Евертън, който е седми. Челси пък е на шесто място с 61 точки и вече няма никакви шансове за четвъртата позиция в крайното подреждане.

 

Редактор: Константин Костов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com