По пътя към Околчица за Деня на Ботев - с Volvo XC90 R-Design (СНИМКИ)

7050
По пътя към Околчица за Деня на Ботев - с Volvo XC90 R-Design (СНИМКИ)
Снимка: Actualno.com/Славея Йорданова

И на този 2 юни, както всяка година, почитаме паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България.

Честваме този ден още от началото на 20-ти век. Годината е 1901, когато на връх Околчица, лобното място на Ботев, за пръв път се събират негови четници и други граждани да отдадат почитта си към паметта на големия български революционер.

Румен Радев ще участва в отбелязването на Деня на Ботев

Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. На 1 юн...

През годините начинът на празнуване и официалната формулировка на деня се променят. Но датата остава като една от най-паметните в нашия исторически календар.

Тази година екипът на Actualno.com също ще се включи в Националния туристически поход „По пътя на Ботевата чета“. Ще ви направим съпричастни с четванията, участниците в похода, както и ще представим официалните лица и гости.

За да ни е максимално комфортно, потеглихме на път с уникалния Volvo XC90 R-Design. Все пак трябва да изкачваме планина, а едва ли има по-подходящ автомобил за тази цел. Още щом го видяхме, се влюбихме в него - затова държим да ви запознаем официално.

Специалният пакет е предназначен за онези клиенти на марката, които обичат страстта и приключенията в живота. Той е за тези, които търсят ултимативно изживяване зад волана и обичат автомобилът им да бъде строго индивидуализиран, за да отговори в максимална степен на тяхната идентичност.

Гледайте честванията за Ботев от връх Околчица​

В рамките на кампанията на Actualno.com и Vivacom - "Actualno по стъпките на 4G" - ще имате възможност да гледате всенародното поклоне...

Снимка: Славея Йорданова

Версията R-Design в новото Volvo XC90 впечатлява със специално проектирани спортни седалки от набук и перфорина кожа. Те гарантират удобство и стабилност, като специалната им конструкция позволява отпочиналост на всички в купето дори при дълъг пробег. Интериорът приятно изненадва още със специални R-Design елементи по скоростния лост, педалите, стелките и дори по ключа на автомобила.

Спортният пакет е оставил своя отпечатък и върху 12,3-инчовото инструментално табло, както и върху подобната на таблет централна конзола, която формира основата на една изцяло нова система за управление в самия автомобил. Тази система е на практика лишена от бутони и представлява изцяло нов начин, по който водачите да управляват автомобила си и да използват широк набор от интернет-базирани продукти и услуги.

По отношение на екстериора R-Design версията на XC90 изумява със специални спортни детайли по предната решетка и спойлера. Специално внимание заслужават и интегрираните двойни ауспуси, както и релсите на покрива и капачките на огледалата в сребрист мат. Динамичният изглед на автомобила се допълва от стилните 20-инчови алуминиеви джанти, като за желаещите наистина отличителен външен вид се предлагат и 22-инчови като опция.

Румен Радев ще участва в отбелязването на Деня на Ботев

Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. На 1 юн...

Снимка: Славея Йорданова

Изборът от авангардни Drive-E двигатели с мощност до 400 к.с. както и изцяло новото шаси гарантират запомнящо се изживяване зад волана.

R-Design оборудването е един от четирите нива, с които ще се предлага новото Volvo XC90. Първите два са Kinetic и Momentum. Най-луксозният е Inscription, който предлага ненадминат лукс и премиум излъчване.

Снимка: Славея Йорданова

Гледайте честванията за Ботев от връх Околчица​

В рамките на кампанията на Actualno.com и Vivacom - "Actualno по стъпките на 4G" - ще имате възможност да гледате всенародното поклоне...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от 4G:

Клиентите на А1 вече могат да заплащат покупки от App Store и iTunes с месечната си фактура

Как да спечелите новия Samsung Galaxy A8? (ВИДЕО)

Експерт съветва: Защо да изберем 4G пред 3G?

Проверка на Actualno.com: С какви подаръци да изненадате по Коледа?

Уникален научен подлез заживява свой живот в градската среда на София

Actualno.com и Виваком на живо от слънчева Гърция

Проверка на Actualno.com: Как почиват българите по Черноморието? (ВИДЕО)

Actualno.com на живо от XX юбилеен джаз фестивал в Банско (ВИДЕО)

Actualno на живо от MTV Presents Varna Beach

Actualno.com тества 4G от плажа във Варна (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com