X
 
 

Димитровград подменя изцяло уличното си осветление

1856 0
photo of Димитровград подменя изцяло уличното си осветление
Снимка: Община Димитровград
След близо двегодишно забавяне по избор на изпълнител и обжалване на процедурите, в Димитровград вече започна подмяната на новите осветителни тела по улиците в града с цел подобряване на качеството и повишаване на ефетивността на уличното осветление, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Съществуващите осветителни тела ще бъдат подменени с нови със светодиоден източник на стълбовете с височина 9 метра и мощност 55, 40 и 30 W. Подмяната ще обхване освен основните булеварди и второстепените улици. Подменят се и съществуващите паркови осветители в централната пешеходна част на града и парковите площи с нови осветителни тела с модерен дизайн със светодиоден източник – 30 W., както и старите шкафове за улично осветление с нови, защитната и комутационната апаратура за уличното осветление ще се монтира в ново разпределително табло за улично осветление /ТУО/.

15-метров кръст за здраве издигнаха край село Горски извор

Днес кметът на община Димитровград Иво Димов и областният управител на Хасковска област Станислав Дечев участваха в освещаването на 15-...

Въвежда се система на централизирано управление за включване и изключване и работа на осветителната уредба в целонощен и полунощен режим. В рамките до 3 месеца ще бъде подменено изцяло уличното осветление в града. Стойността на проекта е 1 млн. лв., а инвестицията ще спестява на общината годишно над 130 000 лв.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално