X
 
 

29-годишна жена роди две деца с разлика от два месеца

11682 1
photo of  29-годишна жена роди две деца с разлика от два месеца
Снимка: iStock/Guliver
29-годишната Лилия Коновалова, жителка на Уралск в Казахстан е родила близнаци с разлика два месеца и половиа, съобщи здравното министерство на страната, цитирано от РИА Новости.

"29-годишната Лилия Коновалова роди две деца с разлика от два месеца. Дъщерята на Лилия се роди в 25-та седмица от бременността, а два месеца и 16 дни по-късно се роди дългоочакваният син", се казва в съобщението на министерството на страницата му във Фейсбук. Лекарите обясниха, че необичайният случай се дължи на анатомичните особености на тялото на жената, а именно двойна матка.

Помогнете! Искам да вярвам в здравеопазването

Д-р Нина Байчева, началник на Акушеро-гинекологичното отделение в Тетевенската болница, беше обвинена за причиняване смъртта на бебе от...

"Според статистиката, в такива случаи шансовете да се роди живо дете са 1 на 50 милиона. Но благодарение на професионализма на лекарите, майката и бебетата са добре", се казва в съобщение на Министерството на здравеопазването на Казахстан.

Момичето, родено в 25 гестационна седмица, е дошло на бял свят с тегло 850 грама и ръст 42 сантиметра. Теглото на момчето е 2,9 килограма, а ръстът му е 50 сантиметра.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • uncle Sam 1 uncle Sam преди 1 месец Профил на трол?
    Тя живее в продължението на ... сериала. Такива и други подобни майки-героини тепърва ще се раждат и в Северодвинск. Не е точно life, както би казал някой, а по-скоро ...жизнь. Да и е честито и ... наздоровье!
missing image
Създадено е Кралство Саудитска Арабия

Кралство Саудитска Арабия, по-известна като Саудитска Арабия, е най-голямата по територия държава на Арабския полуостров, заемаща по-голямата...