Бира и още 3 неща, които да пиете през лятото, за да не пълнеете

25987
Бира и още 3 неща, които да пиете през лятото, за да не пълнеете
Снимка: Getty Images/Guliver

Лятото вече е факт, а вие трябва да се погрижите за телата си. Множество вкусни летни напитки влияят на фигурата ви пагубно. За да изглеждате добре през летния сезон ще трябва да се ограничите не само от определени храни, но и да премахнете някои напитки от дневното меню. Натуралните сокове съдържат прекалено много захари и не е препоръчително да ги консумирате.

Газираните напитки също са вредни за организма. Избягвайте напитките,които се предлагат на търговската мрежа. Голяма част от тях са доста вредни. Всъщност здравословните напитки далеч не са по-неприятни на вкус от вредните, дори напротив. Ако ги включите в ежедневието си, дори можете да свалите излишните килограми с тяхна помощ.

Трик, който ще ви помогне да свалите излишните килограми… и не само

Всяка жена е минавала през този кошмар поне веднъж в живота си. Качвате се на кантара, а от там ви гледат последните 2-3 излишни килогр...

Вижте кои са те:

1. Вода - Излишно е да се казва, че консумацията на вода е изключително важна. Високите температури са причина за по-обилното потене и загубата на течности. Заради това трябва да увеличите приема на вода през летните дни. Ако искате тя да бъде по-свежа и вкусна, можете да добавяте лимон, който ще направи водата доста по-приятна за пиене. Постоянният прием на вода ще пречисти организма ви. Научно доказано е, че водата може да подобри настроението и увеличи самочувствието ви. Винаги носете шишенце с вода в себе си. Така ще свикнете да пиете вода доста по често, а тя ще повлияе благоприятно на организма ви.

2. Фрешове - Няма по-подходяща напитка от прясно изцеден сок, който съдържа множество фибри, минерали и витамини. Цитрусовите плодове са перфектните плодове за фреш, който ще ви освежи изключително много. Подходящо е да ги съхранявате в стъклени бутилки, за да не ферментират плодовете. Изберете фреш от портокал, лимон или грейпфрут за повече свежест или фреш от мокрови за да се погрижите за здравето си. Освен че няма да ви позволят да напълнеете, фрешовете ще ви помогнат да се погрижите за красотата си.

3. Смутита - Също много подходяща напитка за горещите летни дни. Можете да пиете смутитата вместо закуска. Те са доста засищащи и полезни. В тях можете да добавите абсолютно всички видове плодове и зеленчуци. Особено подходящи са зеленолистните зеленчуци, които съдържат много полезни вещества. Полезна добавка към всички видове смутита са различните семена и ядки. Смутитата са много свежа и здравословна напитка, която може да замени някое от основните хранения, а това ще ви помогне да свалите килограми.

Японска диета стана хит във Facebook

Ще ви предложим една уникална японска диета, с която може да отслабнете 10 килограма и то само за 1 месец! За целта обаче трябва да с...

4. Бира - Това е алкохолната напитка с най-ниска калорийна стойност, сравнено с останалите. Можете да се наслаждавате на свежия и вкус, но в умерени количества. Също така тя се произвежда от изцяло естествени суровини, които са полезни за организма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Семена от чиа: как влияят на кръвното

Коя храна може да провокира гастрит - отговорът на лекаря

Може ли супата да ни предпази от гастрит?

Как бананите вляят на кръвното - отговорът на учените

Лекар: Яжте доматите с това, за да са още по-полезни

Учени: Този ежедневен навик може да помогне за ранното откриване на рак на кожата

Кои билки ще Ви помогнат за шум в ушите

Булгар Биотик: вдъхновение от традициите и природата

Безплатни консултации на пациенти с репродуктивни проблеми в София

Лекар: Отслабването е най-трудно за хората с това заболяване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com