Бутикова оптика пуска новите модели на две от любимите на звездите дизайнерски марки очила

12763
Бутикова оптика пуска новите модели на две от любимите на звездите дизайнерски марки очила

Бутиковата оптика Co Optics пуска ексклузивно новите колекции на две от най-актуалните дизайнерски марки очила – Spectre&Woodys Barcelona.

В новооткрития си магазин, намиращ се в търговски комплекс “Сан Стефано Плаза”, любителите на авангардния и нестандартен стил, ще могат да намерят модели, които никой друг в България не предлага.

Spectre&Woodys Barcelona станаха абсолютен хит сред модерното общество в цял свят. Не случайно звезди като Justin Bieber, Selena Gomez, Melanie Griffith, Sienna Miller, Dakota Johnson и др. избраха именно моделите на Spectre за своето ежедневие.

Spektre Sunglasses е марка създадена и базирана в Милано през 2009г., а днес вече може да бъде намерена в едни от най-авангардните бутици в света, в над 56 държави. Изтънченото съчетание от елегантност и „street style” е комбинацията, която присъства във всички колекции на Spektre. Емблематичните форми, които подчертават необикновената страна на личността, са избрани от модните експерти за най-актуалния моден аксесоар, който всеки трябва да има. Spektre е за хората, които държат да изглеждат убийствено добре, които обичат да съчетават елегантност и дизайн с чувство за хумор, както и оригиналност с безупречен вкус и качество. През всичките тези години, марката успя да влезе в полезрението и да заинтригува много стилисти, дизайнери, топ модели, модни редактори и блогъри. Специалистите в Spektre контролират изцяло производствения процес, като особено голямо внимание се обръща на иновациите, дизайна, формите, детайлите, материалите и цветовете. В резултат на прецизната работа се ражда ексклузивен продукт с високо качество и оригинален стил, носещи гордо етикета „Произведено в Италия“.

Woodys Barcelona е марка създадена в края на 2013г. в Барселона, от млад предприемач, който пръв въвежда на оптичния пазар 100% дървен продукт. Целта е да създава висококачествени и стилни дървени очила на достъпни цени. Името е симпатична комбинация между думите wood (дърво) и buddys (приятели) и залага на оригиналната концепция да бъдеш стилен, елегантен и забавен.

В новите колекции на марката се добавя комбинация на дърво с метал, които допринасят за уникалния стил на дизайнерските очила.

Woodys Barcelona са част от любимите аксесоари както на звезди като Demi Lovato, Taylor Swift, Kate Hudson, така и на някои от най-известните испански актьори, певци, топ модели и блогъри.

Най-модерните марки дизайнерски очила Spectre&Woodys Barcelona можете да намерите само в магазините на Co Optics на ул. Сан Стефано 22 – ет.1 в Сан Стефано Плаза (срещу БНТ), ул. Росица 21 и на www.cooptics.bg. Ексклузивно тази събота 22-ри април в магазина в Сан Стефано Плаза, ще можете да видите и пробвате новите колекции на всички слънчеви очила и да получите специални отстъпки в рамките на деня!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com