Нови финансови възможности от Vitelica. Лесен начин да намерите здраве и стабилен доход

1836
Нови финансови възможности от Vitelica. Лесен начин да намерите здраве и стабилен доход
Снимка: Vitelica

Vitelica взриви Интернет с иновативния си продукт Via Energy и бързо завладя международния пазар и любовта на купувачите и партньорите. Групата от компании вече 10 години е лидер на пазара за интернет технологии и е натрупала колосален опит. Те са създали не само високо ефективен полезен продукт, а и уникален бизнес. Сега всеки може да стане успешен - компанията предлага уникална бизнес стратегия, която дава възможност да се печелят милиони. Много хора вече качествено са променили живота си благодарение на сътрудничеството си с Vitelica и продукта Via Energy!

VITELICA е компания, която влиза в състава на една съвременна международна корпорация, която работи в областта на индустрията за красота и здраве. Ние 10 години създаваме и рекламираме съвременни и високо ефективни продукти, които помагат за подобряването на живота на хората по целия свят. Нашата цел е да се даде възможност на всеки да стане по-здрав, красив и успешен. 

Групата от компании е започнала своя бизнес през 2007 г. в Англия, където в момента се намира седалището на компанията, където се координира основната работа по разработването на бизнес стратегиите, които ни позволяват смело да се наричаме компания на бъдещето. Докато другите използват остарели методи за развитие, ние всеки ден обновяваме собствените си иновативни стратегии и с удоволствие ги споделяме с нашите партньори.

През същата 2007 г. създадохме научно-изследователска лаборатория в Швейцария, където и до днес успешно се провеждат основните дейности по разработването и тестването на нашите продукти, отговарящи на съвременните стандарти за качество.

Ние сме събрали екип от млади и ентусиазирани учени, които, както и ние, искат да направят света по-добър. Те създават продукти, които се подлагат на комплекс от най-различни микробиологични и химически анализи, преминават през няколко степени на контрол на качеството и задълбочени изследвания от най-строгите европейски лаборатории, което гарантира съответствие с международните стандарти за качество.

През 2009 г. ние напълно обхванахме пазара в Европа. Нашите уникални методи за насърчаване и високо качество на продуктите бързо ни позволи да наберем високи темпове на растеж, и днес ние имаме представителства в 60 страни на 5 континента. И ние продължаваме да растем - в този момент ние започнахме успешното развитие на пазара на Азия.

Нашият опит - това са 10 години на упорита и ползотворна работа. Това е опит на изграждане на ефективни и рентабилни бизнес-проекти и развитие на пазара на директните продажби. Изминавайки този път, ние осъзнахме, че само добре сплотения екип от хора, които вярват в общото дело и продукта, с който се занимават, са способни да постигнат наистина изключителни успехи и резултати. И сега ние сме готови да Ви предложим целия нашия богат опит, знания и ресурси, за да изградим бизнес заедно. 

Ние не Ви даваме празни обещания, ние предлагаме реален продукт Via Energy, който работи не само за Вас, но и на Вас, като Ви осигурява стабилен доход.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com