Силата на билковите масла за спокойствието на твоето гърло

5317
Силата на билковите масла за спокойствието на твоето гърло
Снимка: ПР

Мента, евкалипт, мащерка, пелин, салвия и копър. Свикнали сме да ги използваме като ароматни подправки в кухнята, но всъщност тези растения са безценни не само с чаровното си присъствие в ястията ни, но и с благоприятното си въздействие върху организма ни. Особено полезни са при успокояване на гърлото. Можете да откриете този чуден билков букет в любимите си "Лукчета", които отдавна вече ни изкушават не само с традиционният си вкус, познат от детството ни, но и с нови разфасовки и вкусове, които си струва да опитате.

Можете да се насладите на "Лукчета" с грейпфрут и витамин C, с джинджифил и портокал, с мед и лимон, с евкалипт или с мента и лайка. Безспорен хит са и сравнително новите за пазара билкови пастили "Лукчета", които съдържат двойна доза билкови масла с доказано антимикробно и антивирусно действие срещу често срещани патогени. Препоръчани са от Българската асоциация на микробиолозите и можете да ги откриете в аптеките.

Ако пък сте фенове на чайовете или просто искате да стоплите тялото и душата си, "Лукчета" предлагат и гама от чайове, за да изберете този, който най-добре отговаря на вкусовите ви предпочитания.

Независимо кое "Лукче" решите да изберете (а защо не и няколко), можете да бъдете сигурни, че вашата билкова градина е на една ръка разстояние, а благодарение на удобната си единична опакова на всеки бонбон и пастил, този чудесен букет от билки може да успокои гърлото ви по всяко време, без значение къде се намирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com