Тайните на Фън Шуй за красота и здраве

4057
Тайните на Фън Шуй за красота и здраве
Снимка: iStock/Guliver

Необходимо е много малко, за да намерите хармония и да изглеждате добре. Редовното консултиране с фън шуй практиките ще ви помогне да останете привлекателни всеки ден и на всяка възраст.

Основната тайна е да се намери хармония със заобикалящия свят. Със сигурност вие самите някога сте попадали на хора, които имат невероятен магнетизъм и сякаш привличат вниманието ви. Клеопатра, Лиля Брик - много жени, които са останали в историята, всъщност не са били първи красавици. Но когато се е настроила по правилния начин, всяка жена е в състояние да разкрие своя потенциал, да се почувства красива и постоянно да привлича мъжкото внимание към себе си.

7 полезни храни, които може да са опасни

Дори хората, които се хранят здравословно, консумират вредни храни, без да го осъзнават. Някои от така наречените полезни храни, всъщно...

Преобразувайки пространството, можете да балансирате енергията си и да отблъснете отрицателните потоци. Според законите на Фън Шуй това е пряко влияе върху външната привлекателност и състоянието на тялото. Изтощавайки се с диети и упражнения във фитнеса, можете също да станете по-стройни, но работата върху себе си до изтощение е грешната тактика.

Областите, върху които трябва да работите, за да привлечете стабилни взаимоотношения в живота си, са центърът на вашата спалня, както и югозападната и северозападната й страна, символично отговарящи на съпрузите. Там не трябва да има остри или ъглови предмети - те привличат отрицателно заредена Ша. Ако на югоизток във вашата спалня съхранявате стари неща, няма да привлечете мъжете.

Маските против стареене и стягащите кремове са безсилни, ако полилеят ви в средата на стаята събира прах вече втора година. Така негативизмът се натрупва точно в енергийния център на спалнята ви.

След като сте сложили ред, подредете собствената си душа. Използвайте медитации, за да привлечете мъжете към себе си отвътре. Това не е трудно да се направи; за медитация ви трябват само 15 минути на ден и скоро ще забележите ефекта.

Тези храни разреждат кръвта и предпазват образуването на тромб

Дocтa xopa пият acпиpин, зa дa paзpeждaт ĸpъвтa cи. Toвa xaпчe e eднo oт нaй-eфeĸтивнитe cpeдcтвa, нo пoняĸoгa мoжe и дa нaвpeди. Πp...

За да привлечете красотата, седнете на стол, така че надеждната опора ви позволява да седите изправени и красиво, а избраната позиция да не ви причинява дискомфорт. Обърнете лице към югоизток, където потокът Ци привлича любовта. Представете си, че тази енергия ви измива като вода. Не се спирайте на образа на водата - представете си как водата, която ви е измила, се абсорбира в земята, а от нея поникват и цъфтят цветя.

Процесът на къпане може да си представим няколко пъти поред - докато не се успокоите. Придружете медитацията с приятна музика. Не поглеждайте постоянно часовника си. Това ще ви попречи да се фокусирате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com