X
 
 

Детската болница ще струва 78 млн. лв. без ДДС

1136 0
Детската болница ще струва 78 млн. лв. без ДДС
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
С решение на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев Националната многопрофилна детска болница ще бъде изградена от ДЗЗД „ДЕТСКО ЗДРАВЕ“ и ще струва приблизително 78 млн. лв.

„С Решение № РД-11-23/17.01.2020 г. на министъра на здравеопазването са класирани участниците и е определен изпълнителят на обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница", се казва в съобщението на Министерството на здравеопазването.

Ананиев даде срок за отваряне на детската болница, граждани и опозиция с призиви

Интензивното отделение в детската педиатрия заработва до 20 януари, обеща здравният министър Кирил Ананиев. Парламентът изслуша министъ...

„Определеният от министъра на здравеопазването изпълнител е ДЗЗД „ДЕТСКО ЗДРАВЕ“ с участници в обединението "Главболгарстрой" АД, "ГБС – Пловдив" АД и "Главболгарстрой Интернешънал" АД. Оферираната от определения за изпълнител участник цена е в размер на 77 839 442, 89 (седемдесет и седем милиона, осемстотин тридесет и девет хиляди, четиристотин четиридесет и два и 0.89) лева без ДДС“, се посочва още в съобщението на ведомството.

Actualno.com

Етикети: