10 неща, с които ще привлечете жената ВЕЗНИ

11532
10 неща, с които ще привлечете жената ВЕЗНИ
Снимка: iStock

Известни със своята справедлива, идеалистична и умна личност, жените Везни се оказват най-добрите любовници, тъй като имат способността да се справят разумно с проблемите във връзката. Тази жена е уравновесена и се слави като естествен успокоител, който предпочита да бъде тактичен във връзката си. Освен това тя умее да балансира между личния и професионалния си живот, като по този начин винаги е изпълнена с енергия и поддържа връзката си стабилна. 

Привличането на жена Везни не е непосилна задача, но може да отнеме време. Известна със своята нерешителност, тази фатална жена може да се нуждае от допълнително време, за да се заплете в нишките на обвързването. Въпреки това не правете грешката да я принуждавате, тъй като това само ще я отблъсне от вас. Ето 10 неща, които да направите, ако искате да привлечете жената Везни:

Какви неща радват и впечатляват най-много ВСЯКА зодия

1. Опитайте се да бъдете изключително меки

Жените, родени под знака на Везните, изпитват абсолютна погнуса от кавгите, споровете и грубите мъже. Като прагматична дама, тя вярва в решаването на нещата с рационален подход, вместо с кавги. Крясъците или грубостите само ще я отдалечат от вас. Тя е по-привлечена от мъже, които се осмеляват да се справят с проблемите с открито съзнание.

2. Бъдете добър слушател

За да съблазните жената Везни, покажете ѝ, че сте готови да проведете добър смислен разговор. Уверете се, че внимателно слушате всяка нейна дума и измисляте потенциално решение на проблемите ѝ. Не я карайте да чувства, че се отегчавате или сте нетърпеливи, и сте готови да я изслушате, когато е необходимо.

3. Облечете се по най-добрия начин

Може би добрият външен вид и изтънченият усет за обличане са първоначалните неща, които могат да я впечатлят. Управлявана от Венера, жената Везни е известна с очарователната си личност и най-вероятно ще търси мъже, които са стилни и модерни. 

Кои са най-уважаваните зодии

4. Бъдете приятелски настроени

Това момиче оценява мъж, който е изключително готин, топъл и супер приятелски настроен. Започнете, като се превърнете в близък приятел, който знае всичките ѝ тайни, и след това постепенно я настройте на романтична вълна. Покажете ѝ, че може да ви се има доверие, и бавно я насърчавайте да разкрива тайни. Така ще последва и романтиката.

5. Не я насилвайте

Понякога тази дама е доста нерешителна и може да й отнеме допълнително време, за да стигне до решение. Това не означава да й оказвате натиск. Такива груби действия само ще засилят разминаванията между вас двамата. Уважавайте нейните граници и й дайте достатъчно пространство и време.

6. Утолете романтичната ѝ душа

Жената Везни вярва в приказната романтика, така че винаги, когато имате възможност, гледайте интензивно в очите ѝ и танцувайте на любимите ѝ песни. Накарайте я да повярва, че и вие сте пълен мечтател и можете да изпълните фантазиите ѝ за щастлив живот.

Кои са най-високите зодии - впечатляват с ръста си

7. Правете й често комплименти

За да ухажвате жена Везни, е изключително важно да обръщате внимание на външния ѝ вид и да я хвалите от време на време. Дръжте коментарите си меки и романтични. Изглежда, че ласкателството е любовният език на тази дама, а комплиментите са най-добрият и супер бърз начин да достигнете до сърцето ѝ.

8. Поддържайте вълнението живо

Жената Везни винаги е готова да раздвижи нещата в живота си. Винаги измисля нови начини да се забавлява и да се разсмива с остроумни шеги. Тя оценява мъж, който има потенциала да променя нещата винаги, когато те станат скучни.

9. Не я дръжте назад

Жените с този знак лесно се разочароват, когато видят, че независимостта им остава на заден план. Вместо това й дайте подкрепа, честност и директност.

10. Бъдете смирени

Неуважението и вулгарността са най-големите отблъскващи фактори за тези жени. Уверете се, че се отнасяте към другите хора по същия любезен и уважителен начин, по който се отнасяте и с нея. Това ще увеличи нейния интерес към вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Страшни тарикати: Кои зодии винаги ни удрят в кантара?

Не Велики, а "Проблематични Четвъртък" ще имат тези зодии!

В Четвъртък: Дъжд от пари ще се излее над главите на 4 зодии!

На 18-ти април: Числото 18 ще вдъхне нов живот на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 18 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com