3-те най-задушаващи и обсебващи знаци в Зодиака

10791
3-те най-задушаващи и обсебващи знаци в Зодиака
Снимка: iStock

Любовта е сред най-прекрасните и необходими чувства на този свят. Срещаме я под най-различна форма и винаги ни изненадва. Отношенията между двама души обаче понякога не са толкова розови, колкото би ни се искало. Магията от приказките е трудноизпълнима в реалността. Всеки човек има различно отношение и възгледи относно любовните връзки. Зодиакалният знак също играе роля в заформянето на тези наши черти.

Има зодии, които до такава степен обичат половинките си и искат да им го покажат, че могат да разрушат връзката много бързо. Те са задушаващи и обсебващи, а обектът им на обожание много трудно може да издържи на подобен контрол. 

Перфектната първа среща за всяка ЗОДИЯ изглежда така...

Вижте кои са трите най-задушаващи знаци в зодиака:

Телец

Телците са от хората, които щом се влюбят и допуснат човека до себе си, то любовта им може да трае доживот. Те са уравновесени и много лоялни, но и ревниви. Обичат да имат контрол над половинката си и понятието за лично пространство и свобода за тях не е познато. В началото на връзката те може и да прикрият тази си токсична черта, но с течение на времето, когато започнат да се отпускат пред вас, много бързо ще променят мнението си в това отношение. Ако излезете без тях, очаквайте след това да сте подложени на детективски разпит. Много малко хора могат да изтърпят тяхната токсична ревност.

Близнаци

Представителите на този знак на пръв поглед може и да не ви приличат на ревниви хора, но те ще си признаят и пред вас още в началото токсичните си черти, без да ви заблуждават. Имайте предвид, че Близнаците обичат да им се напомня колко са добри, обичани и уникални. Искат да усещат любовта и обожанието ви във всеки един момент. 

3 зодии, които не бива да се влюбват във Водолей

Когато са силно влюбени, те не могат да се контролират и стават твърде обсебени от своя партньор. Забравят за личния си живот и очакват същото и от своята половинка, дори се случва и да им го налагат. Препускат от връзка във връзка, тъй като никой от парньорите им не може да отвърне напълно на техните космически очаквания.

Козирог

Козирозите са изключително егоистични, самовлюбени и властни личности. Те искат светът да се върти около тях. Ревността им преминава всякакви граници, желанието за контрол над другия - също. Независимо от колко време сте заедно, те ще продължават да проверяват вашите телефони, лаптопи и дори имейли. И не смятат, че има такова нещо като лично пространство в една връзка. По този начин са отблъснали немалко партньори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com