4 отрицателни черти на зодия Риби, които трябва да имате предвид

18226
4 отрицателни черти на зодия Риби, които трябва да имате предвид
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Хората от зодия Риби са личности с въображение. Ето как негативните черти на Рибите им струват много. Ако познавате Риби или вие сте зодия Риби, изгубената душа и прекалено страстното разположение е второто ви име. Вашата готовност да навлезете в света на мистичното и небесно съзерцание може да ви накара да се отдалечите емоционално от външния свят.

Със своите навици, Рибите са знакът, който понякога се нуждае от някой, който да ги мотивира да предприемат необходимите стъпки, за да запазят финансовото си състояние. Въпреки това не пренебрегвайте невероятната магическа сила, която искрящите звезди имат над вас. Тази сила осветява тъмните аспекти на вашата личност, така че те да могат да блестят с ярка светлина и да ви предпазват от лошата енергия навсякъде около вас.

Кои зодии все едно, че живеят на Луната?

Рядко пристигат навреме

Мистичните мъже и жени Риби вибрират на различна честота от останалите зодии. Те са много по-фокусирани върху своите мечти, чувства и вибрации, отколкото върху по-обикновените аспекти на ежедневието. Междувременно това трансцендентно качество може да се прояви и като Риби, които не могат да поддържат фокус върху практически въпроси като точност  или спазване на крайни срокове.

Изолират се от околните

Въпреки че Рибите полагат много усилия, за да се грижат за другите, те често се борят с това да приемат чужда помощ. Това е отчасти защото те често се чувстват неразбрани или че другите не полагат същите усилия, за да ги разберат, както те. Освен това, тъй като Рибите са толкова доверчиви и мили, те са уязвими и често могат да бъдат използвани от околнитe.

За тях може да е изключително трудно да преодолеят несправедливото отношение. Ако са наранявани достатъчно често, Рибите могат да се изолират, за да се защитят. Тези мъже и жени не се нуждаят чувствата им да бъдат измъчвани от други, които не се интересуват от тях, тъй като техните емоции са достатъчно силни.

Може да потънат в самосъжаление

В астрологията дванадесетият дом, който е свързан с уединение, тайни неща и дори психично здраве, корелира с енергията на Риби. Така че за Рибите е лесно да се оттеглят от света и да потънат в самосъжаление, когато се чувстват депресирани. Когато са в нужда, те трябва да потърсят помощ, вместо да се опитват да се справят сами с емоционалните си кризи.

Клопката за тези зодии е скроена - много да внимават през Юни

Рибите могат да се свържат по-добре с другите, защото са в контакт с техните емоции, но също така могат да станат прекалено чувствителни и дори раздразнителни, когато емоциите им надделеят. Една Риба може да се разпадне напълно или да започне да ридае по време на разногласие. Освен това на Рибите може да отнеме много време, за да преодолеят всичко, което ги тревожи, и да се почувстват отново радостни, след като изпаднат в лошо настроение. Рибите, подобно на другите водни знаци, са склонни да таят негодувание.

Те не винаги са надеждни

Рибите, една от винаги адаптивните променливи зодии, са свободни души, които обичат да се носят, където и да ги отведе текущият ден. Въпреки това поради непостоянната им енергия, понякога може да е трудно да се осъществи контакт с тях. Въпреки че това не е тяхното намерение, за хората е лесно да изтълкуват погрешно тяхната уклончивост или непостоянство.

Те намират за много по-лесно да предадат идеите си символично, отколкото устно.

Водата ги влече. В допълнение към прекарването на дълги разходки по плажа, можете също да се интересуват от ветроходство, плуване, сърф и риболов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com