4 знака, които са сродни души на зодия Телец

13181
4 знака, които са сродни души на зодия Телец
Снимка: iStock

Със сигурност ще имате определени очаквания за вашия перфектен съпруг, когато Венера, планетата на любовта, красотата и лукса, доминира във вашия зодиакален знак. Ако сте Телец, неподвижен земен знак, бихте предпочели да изчакате правилният човек да дойде, отколкото да губите време в неподходящи съвпадения. Ето кои са зодиите, които биха могли да бъдат идеалната сродна душа за Телеца.

Това са най-пестеливите зодии

1. Дева

Девата, подобно на Телеца, е земен знак, което ги прави надеждни и практични. И двамата са променливи знаци и могат да се адаптират към променящите се обстоятелства. Според астрологията земните знаци са строителите и планиращите сред нас. Следователно, за сродна душа Телец, Дева може да бъде благодат. Дева-Телец могат да постигнат нови висоти заедно. Отново Телецът предлага тази стабилност, но Девата е гъвкава и реалистична и няма да спре да работи, докато задачата не бъде изпълнена.

Съвместимостта между Телец и Дева е силна за постигане на цели. Въпреки че връзката между двата земни знака може да не изглежда като най-секси съвпадението, това не е така с тези двама. Девите харесват сексуалната близост и не се колебаят да експериментират в леглото.

2. Везни

Тази двойка земя и въздух не изглежда да има много очевидни прилики на пръв поглед. Въпреки че земята и въздухът не се разбират, това сдвояване работи добре поради връзката с Венера. Венера във Везни е по-обективна и постига целите си, като пленява другите около себе си, но Венера в Телец е по-субективна и естествено привлича хората към тях.

За сродна душа Телец, Везни е един силен партньор. Съвместимостта на Телец и Везни включва огромна любовна енергия, произведена, когато се съберат.

Най-мързеливата зодия. Ето коя е тя

3. Риби

Една от най-добрите сродни души на Телец е Риби, защото нищо не хармонизира с неподвижната земя, както променливата вода. Съвместимостта на Телец и Риби е взаимноизгодна и динамична. Докато Риби допринасят с несравнима любов, отдаденост и идеализъм в партньорството, Телецът предлага стабилност и случайна проверка на реалността, от която Рибите се нуждаят.

Според астрологията, когато тези зодиакални знаци работят заедно, различията им намаляват неимоверно. Телецът и Рибите обикновено се влюбват до края на живота си. Следователно, въпреки неизбежните неуспехи, които ще срещнат, те винаги ще намерят решение.

4. Рак

Преди да започнат смислена, дългосрочна връзка, Телец и Рак са близки приятели. Други може да са във възторг от тяхната комуникация и химия. Тези хора имат отлични междуличностни и вербални умения за изразяване. Те са толкова спокойни един с друг, че могат бързо да предадат емоциите си. Бързо се свързват и емоционално се допълват един друг.

Съвместимостта на Телец и Рак е толкова изключителна, че те могат да споделят чувствата си един към друг изключително красиво и без колебание за кратък период от време. Хората Телец винаги следят чувствителността и емоционалното състояние на партньора си, което е подобно на зодия Рак. Те никога не позволяват на партньора си да показва много емоции. Но понякога твърде високите очаквания един към друг могат да бъдат катастрофални. Въпреки това е изненадващо колко добре се разбират.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Кои зодии ще се чувстват като "разпънати на кръст" в четвъртък?

Паричен Четвъртък - кои зодии ще са паралиите днес?

28-ми март ще е Празник на късмета за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 28 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com